Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Екскурзия в Турция
Модератор: dantho.mihov
Екскурзия в Турция
Здравеите колеги, замислил съм да се включа в някоя организирана ексурзия до Република Турция с автобус. Някои от вас ако е запознат с фирми, дестинации, цени, и забележителности моля , уведомете ме. Искам да пътувам от Варна. Предложете ми нещо. Възможностите ми за пътуването са между 06.11.2009-22.11.2009г.
Пашата обича смелите.
Re: Екскурзия в Турция
Здравей колега туроператори в нета бол,но искам да те предопредя да внимаваш с ресторантите особено рибни на първа линия.Искай меню обезателно!!!Ще ти кажат,че няма веднага ставаш и отиваш на друго място.Лъжат с много !!!Плащал съм 800 лева за вечеря за 4 човека която не струва и 100 лева !!!Ако кажеш,че е много викат техни полицаи които са в играта и може да стане още по лошо.Също има ресторанти изглеждащи нормално а всъщност са бардаци на кюрди,сядаш изапочват да носят Дон Периньон и мезета,веднага сядат до теб момичета ,като кажеш какво става ние това не сме го поръчвали и станеш да си ходиш на вратата те заграждат десетина супер грозни бабаити и докато не платиш няма излизане!Всичко това го няма в затворените комплекси,но излезешли едно наум,разбирасе има и нормални кръчми,но трябва турчин да те светне къде се намира,обикновено не са по главните улици където са високи наемите и яко пържат туристите.Въпреки всичко е задължително да посетиш веднъж ориента за да разбереш колко са хубави черноморските ни курорти.Аз ходя всяка година по работа на едно изложение в Турция като те ми плащат хотела и всичко иначе не бих отишъл повече от веднъж
А щях да забравя мошениците имат страх само от жандармата
ама много ги е шубе.

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.