Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
Просто е влезнал в полезрението на чичковците с големите тумбаци дето преди седмица ги въргаляха из центъра на софия- София Запад

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- научил се да хвърля
Не са от ромски произход,убитото момче С.В. е от Пловдив квартал Тракия и се казва Стойл по пракор куфара,женен с дете на около 3 години.Човекът с такъмите И.И. се казва Илия и е от Любен.Въпросните такъми са добри като количество и качество мрежи.Идеята на двамата младежи,който много добре са знаели какво има там,е била да ги вземат и продадат на "риболовците" на Пясака.Това знам,това казвам,не оправдавам никой от двамата,адски нелепа и глупава история.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
току-що разбрах, че са обрали баща ми... класическо спукване на гума, след което са го проследили няколко км до къщата...
истината у нас е една - човешките права от Конституцията са само за престъпниците, били те кокошкари или депутати...
истината у нас е една - човешките права от Конституцията са само за престъпниците, били те кокошкари или депутати...
Бог да го прости дедо ми ако беше жив щеше да се чуди какво нередно се е случило?Едно време е било нормално да утепаш апаша,затова и рядко е имало кражби,но тогава земята още не е била попила кръвта от трите войни и мъжете са били Мъже!
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.