Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
Модератор: dantho.mihov
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
Арестуваха мъж, убил крадец в дома си
BLITZ - 12 Октомври 11:53
Мъж бе задържан за убийство на пловдивчанин, който се опитал да извърши кражба от дома му в село Любен.
По първоначални данни тази нощ около 2.30 часа 28-годишният С.В. от Пловдив заедно с 19-годишният Л.Н. от Правище решили да откраднат рибарски принадлежности от къщата на И.И. на 48 години.
От шума при разбиването на една от външните врати И.И. се разбудил и подгонил двамата мъже.
Настигнал С.В. и го намушкал с нож в гърба.
На около 50 метра от къщата му раненият е починал.
Полицаите от Районното управление в село Труд са задържали И.И. в ареста за 24 часа.
С.В. и Л.Н. са известни на полицията./БЛИЦ
Взето от:Dir.bg
BLITZ - 12 Октомври 11:53
Мъж бе задържан за убийство на пловдивчанин, който се опитал да извърши кражба от дома му в село Любен.
По първоначални данни тази нощ около 2.30 часа 28-годишният С.В. от Пловдив заедно с 19-годишният Л.Н. от Правище решили да откраднат рибарски принадлежности от къщата на И.И. на 48 години.
От шума при разбиването на една от външните врати И.И. се разбудил и подгонил двамата мъже.
На около 50 метра от къщата му раненият е починал.
Полицаите от Районното управление в село Труд са задържали И.И. в ареста за 24 часа.
С.В. и Л.Н. са известни на полицията./БЛИЦ
Взето от:Dir.bg
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
...вярно, че е кофти, ама и тоя младеж И.И. сам си го е сложил и сега ще иде в затвора, защото е надвишил пределите на неизбежната самоотбрана.Божидар написа:...И.И. се разбудил и подгонил двамата мъже.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
И аз бих ги наказал за глупавата им постъпка, но чак пък да го наръгам с нож. Разбирам да го беше сплашил или нещо подобно ама чак да го намушка, въобще не го одобрявам! Сега ще има сума си и разправии и писане за тези рибарски принадлежности... Да не би да са от злато и платина, че чак да убива крадеца?! Наистина и обирджията не е прав със постъпката си ама и собственика на такъмите не е постъпил правилно. Лично мнение
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Нямаме закони в таз наша държава .Ами ако крадеца беше изнасилвач или убиец и беше посегнал на дъщеря ви и жена ви вместо такъмите пак щяха да го третират като превишаване на законната самоотбрана.За мен влезеш ли в къщата ми със взлом аз трябва да реша дали да живееш.Мисля че само така ще се секнат кражбите и другите престъпления.Познавам един пич който намерил един циганин който му изпил ракията изял му манджата изсрал се във хола му и заспал в леглото му на всичко отгоре в един чаршаф събрал всичко по ценно .Как мислите крадецът дали е оживял?
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Много жалко наистина... , че не е настигнал и другия!Предполагам са от цигански произход така че загубата не е голяма. 

Ебати тъпата държава ебати тъпия живот.В щатите ако ти влезе в двора може да го утрепиш хората ще те си кажат хвана крадеца евала че го уби.А в хубавата ни България ще го съдерат по разни съдилища и ще му изсмучат париците на Невинния
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- учете се от него
Ако е само до париците - лесна работа, но убил циганин и сега ще го съдят кат за човек
Не че го управдавам, ма нямал ли е под ръка некой сап и да му начупи крайниците

Не че го управдавам, ма нямал ли е под ръка некой сап и да му начупи крайниците

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- bgstan
- ще става разбирач
Абе човека е постъпил глупаво за това няма спор . Ама ако му крадат къщата за пореден път и му е писнало и е афектиран нищо чудно. На нас преди години ни откраднаха агнетата и тези който ги откраднаха се похвалиха и ми идваше да ги застрелям , ама така си остана и си ги изядоха с кеф. Аз пих една кофа студена вода. В такъв момент не се мисли много а се действа и понякога е погрешно.
-
- вече хвърля и на тежко
Нито един крадец влизаики в дома ви не казва високо за какво идва и то нощем.В страха си човек реагира по различен начин.Че реакциятя е краина личи от резултата,но никои не му е виновен.Кофти е че защитаваики дома и семеиството си човекът ще бъде наказан.
-
- разбира нещата
Абе хвани го натроши му кокалите и го пусни по живо по здраво ,а той да върви да се оплаква на арм...кия поп.

- GODzillata
Поне да го е бил довлякъл до дома си
, оня другия така или иначе не би се появил да свидетелства.
Въпросът дали да утрепеш някого винаги има две гледни точки...едно време, когато бях малък, с приятелчета се бяхме метнали на едно черешово дърво на някакъв си човечец, видяхме го, че хвърчи към нас и започнахме да слизаме от дървото, след което се запремятахме през оградата...аз, като най-лаком или най-туткав
, бях последен...тъкмо бях стъпил отгоре на оградата и оня дудук ме изпра с една тояга, на която имаше стърчащ пирон, който ми се заби отзад....паднах от оградата, метнах се на колелото и беж - да бягаме.
Последва ходене до болницата за инжекция против тетанус и т.н.
Ами ако ме беше смерил на друго място и бях сдал багажа?
Заслужавах ли да умра заради няколко череши?
Крадецът заслужавал ли е да умре заради няколко китайски пръчки?
А е могло крадците да не се уплашат и те да убият собственика...
....'бало си е мамата в такъв момент...

Въпросът дали да утрепеш някого винаги има две гледни точки...едно време, когато бях малък, с приятелчета се бяхме метнали на едно черешово дърво на някакъв си човечец, видяхме го, че хвърчи към нас и започнахме да слизаме от дървото, след което се запремятахме през оградата...аз, като най-лаком или най-туткав

Последва ходене до болницата за инжекция против тетанус и т.н.
Ами ако ме беше смерил на друго място и бях сдал багажа?

Крадецът заслужавал ли е да умре заради няколко китайски пръчки?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- YordanDanev
- сериозен играч
За убития крадец не ме е жал толкова, колкото за бедния рибар дето сега му предстоят толкова главоболия. Но това трябва да е за урок на всички крадци, да не посягат на най-ценното на един рибар, защото ще има УДРИ 

-
- ще става разбирач
Фактите не са известни още колеги. Всеки ако му влязат в къщата ще хване ножа. За по-сигурно. Не вярвам просто да ги е настигнал и да е заклал единия човека. Може и да са се спречкали. Всички сме виждали наглостта на циганите. При едно спречкване 2ма срещу 1 нищо чудно колегата да не е имал друг избор освен да дупне единия. Тея неща се развиват мълниеносно, адреналина е на макс и се включват инстинктите. Няма време за мислене. Фатален изход за съжаление.
Напълно подкрепям обрания колега, 99% от нас биха постъпили по същия начин 

-
Само балтията ги оправя

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.