Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Копринка...
-
- учете се от него
На Копринка...
Днес сутринта, бай Иван и сестра му ме изръчкаха рано, рано и айде на дълбокото до стената

Един колега със сигурност покриваше стоте метра с утежнини пружини и ние скромно се паркирахме до него; Ванката с фидер, аз и сестра му- с директни 8 и 7 метра; в последствие опънах и едино спиди, та поразнообразих трапезата и с някой и друг уклей
. На фидера- яки бабушки, а на директните сестрата на Ванката ми кръстоса погледа със серия от 6-7 яки кефала, та чак и фидера се заряза за една сериозна асистенция. По-долу малко снимки и за съжаление нещо ми се е бъгнало фотото, та не можах да финализирам фото-сесията; ама нали другата седмица пак сме там...

Наздраве на всички и до следващата среща на КОПРИНКА !!!

Един колега със сигурност покриваше стоте метра с утежнини пружини и ние скромно се паркирахме до него; Ванката с фидер, аз и сестра му- с директни 8 и 7 метра; в последствие опънах и едино спиди, та поразнообразих трапезата и с някой и друг уклей

Наздраве на всички и до следващата среща на КОПРИНКА !!!

-
- разбира нещата
Re: На Копринка...
Браво групата.Туй синьото,четиристотин грамовото сигурно е от главно действащите атрибути.
-
- ще става разбирач
ХАХАХАХА тоз колега здраво го гони хайванлъка ХАХАХАХ Браво бачо пак хубав излет

Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- сериозен играч

Последно промяна от venci72 на Съб Окт 17, 2009 9:37 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч

-
- разбира нещата
Чакам с нетърпение събранието. Дано да носиш и от това в синьото, че ще ми се поревне.
Колкото повече толкова повече!
Евала Бачо,пак добър излет 

- YordanDanev
- сериозен играч
Като гледам прав си бил за дълбокото.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
А така, Бачо! Нема празно при теб
.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- учете се от него
Начи, рекапитулацията е така: Ян Ван дръпна около двадесетина джапанки, ама баш джапанки (баби) от 40 метра дистанции и на 15 метра дълбочина
Кака му, направи страхотна серия едри кефали със седмицата- за не повече от 30 минути, от 7 потегляния- 7 отразени и извадени; то те завалиите нямаха никакъв шанс щото бай Иван забравил да вземе "хънтъра"(осмица), та седмицата беше от мойте- с ластик 1.65 на пето коляно и линия дето да не се налага да се прави пак, заради късане
Отделно и някоя друга бабушка се позаинтересува от тази дистанция(дълбочина 5.0метра). Аз с осмицата и шпиц връх, днес направо си бях каръка на групата и само дето осигурих на жената малко раиран материал за дране; това до едно време
. После във връзка с подготовката за предстоящия "фидер-фест", наблегнах на синьото бидонче от последната снимка и ...сефтосах едно ново спиди с едни серийни и много прилични трапезни уклеи
По едно време, в късния следобяд се появи и "ОТК"-то по големите костури- Савката и набързо зашмули някоя и друга бройка, ама дееее... тва мойто фото дее..
Та, тъй мина денят; оня пич от втората снимка- наистина си ги праскаше стоте метра с утежнени отпред пружини и яки сопи; изкефи ни като изпълнение( презаметна дънните поне 5-6 пъти), ама на тях-нищо(на стиропори); хвана няколко костура на плувка с малки риПки 

-
- сериозен играч