Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Няколко дена прекарани на любимото ми Теке ..... Ето който иска да поразгледа темата ми в другия форум http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.p ... 344#127344
-
- кандидат преподавател
Първо браво за излета .
Второро много поздрави на Бразилеца.
Трето малко можеше и да се потрудиш и да пуснеш отделен репортаж тук .
Ама хайде да ти е честит трофея.И да почерпиш
Второро много поздрави на Бразилеца.
Трето малко можеше и да се потрудиш и да пуснеш отделен репортаж тук .
Ама хайде да ти е честит трофея.И да почерпиш

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
Бравоооо, кефиш
ти направо разби това теке тая година.

не несъм говорил лодката я видях но бях малко по надолу на 100-150 метра от табелата 441 в посока Русеескимос написа:Случайно да си говорил с двама кльонкащи с зелена лодка?meha33 написа:вчера от 6,30 до 18,00 на калимока нищичкоразказаха и играта на тази река

- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нямаш грижи ... това много лесно можем да го уредим ... ела с нас през зимата на дупкаribarq92 написа:.... Само сняг не ме е валяло все още ....

... само не знам каква дупка трябва да ти пробием за тия риби

Абе поне метър на дваРосен написа:Нямаш грижи ... това много лесно можем да го уредим ... ела с нас през зимата на дупкаribarq92 написа:.... Само сняг не ме е валяло все още ....![]()
![]()
![]()
... само не знам каква дупка трябва да ти пробием за тия риби

-
- кандидат преподавател
Ами като паднат температурит е време за другите риби.Грабвай спининг и газ към реките.Аз съм запланувал един излет на Янтрата през уйкенда пък ша видим
.Още не съм хванал щука там 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
трябва да съм откачил че да "грабна спонинга и газ към реката" не че нямам имам, ама имам 2 риболова по 30 мин. с него и от тогава седи в гардеробаivo75 написа:Ами като паднат температурит е време за другите риби.Грабвай спининг и газ към реките.Аз съм запланувал един излет на Янтрата през уйкенда пък ша видим.Още не съм хванал щука там

-
- вече хвърля и на тежко
На слука 

Здравейте някой имали информация за реката при с.Ряхово .
Утре мисля да се разходя по Дунава до Ряхово на спининг но непознавам много местата .
Между Сандрово и Ряхово съм ходил без успех лятото сега при това ниво на реката незнам и какво да очаквам , от другата страна на Ряхово посока Бабово забранено ли е, влиза ли в териториата на Калимок Бръшлян какво е положението там.
Утре мисля да се разходя по Дунава до Ряхово на спининг но непознавам много местата .
Между Сандрово и Ряхово съм ходил без успех лятото сега при това ниво на реката незнам и какво да очаквам , от другата страна на Ряхово посока Бабово забранено ли е, влиза ли в териториата на Калимок Бръшлян какво е положението там.
Разходките над и под Ряхово са чудесни-чист въздух и спокойствие
.
Откъм риби не знам как са нещата,но ще хванеш доволно миди и охлюви-дълбочината е около метър на повечето места.

Откъм риби не знам как са нещата,но ще хванеш доволно миди и охлюви-дълбочината е около метър на повечето места.
Росене ако направим някаква подписка и я представиш ще има ли полза?Имам желание да дойда ,но нямам възможност.Росен написа:
На 26-ти Октомври в 16:30 в Община Ценово ще е общественото обсъждане. Колкото сме повече - по-добре ...
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
И как е?ivo75 написа:...Айде аз отлитам да я видя как е

-
- кандидат преподавател
Реката си е там.Риба има вероятно но не взема на нищо.Нивото се е качило и водата е доста студена.Може би от тези дъждове и рязкото понижаване на градусите риболов нямаше а само разходка.Пробвах на всичко което имам.Воблери ,блесни ,блесновоблери , попери и тн.Но неще и това е.Росен беше с мухарката но май и там е греда -той ще каже.Имаше колеги на дъно и на плувка и те много слабо.Поговорих с единия и викаEXPLOSIVE написа:И как е?ivo75 написа:...Айде аз отлитам да я видя как е![]()
- Гледай плувката как стои като на асвалта а преди поне попчетата вземаха веднага.
Единственните рибки които видях бяха многото дребосък във водораслите и някой и друг техен батко да ми преследва блесната но той малко по голям от блесната и я гони от любопитсво

Това е от днес и Янтра
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колеги днес и аз бях на Янтра (Белцов)Като цяло слаб риболов .След обилно захранване с цаевица(варена),жито,пелети. и 2,5кг суха захранка ,малай (варен) .Успяхме да извадим с колегата околко 30 облеза 10 бабушки (малки ) , морунаш (доста) но дребен ,няколко расперчета по 10 см на бял и 1 скобар .Той беше с най вношителни размери около 25см
Пробвах си късмета на спиниг, уви нищо .Видях само един костур около 30см как секунда преди да си извадя силиконката от водата тръгна да я атакува.На това място което бях много ама много навлеци )

Не тръгвай с голяма кошница за гъби