Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Куки за шаран PELZERv/sGAMACATSU
Модератор: sapuna
Куки за шаран PELZERv/sGAMACATSU
Maco super fly serie4 или G-Carp Super? И има ли въобще други достоини за уважение?
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
- Обратна връзка:
- carp-stz
- научил се да хвърля
Според мен не са никак груби...Това са едни от куките които на овЧариcа не се затапяват от киселинната вода...Аз нароЧно ползвам от тях защото моите СЕРТове са 3,5лб малко твурди и с тунки куки разпарят лесно устите на шараните на овЧариcа и язовирите кадето устите на рибите са c меки... И тея куки правят по малки дупки на устата на рибата и тя по лесно заздравява...И сум спокоен като я пусна да си плува пак...

- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Никой не ангажирам с моето мнение.Доста пропуски имах с точно тази марка тази година на Жребеца,а там ходя за платика червенопера и евентуално шаран.И когато споделих с колеги че когато идва време да кепя рибока се откача и откача.И та тези колеги ми предложиха да сменя куката и така направих.Сложих Оунър но не Чика защото с нея се получава същият ефект,а Фуна,Направо са трепач.Нямам пропуск-Каквото и да клъвне в кепа.
секи според него си
Аз пък използвам само куки Титамиум на Tomsson и сам исклио4ително доволен от както ползвам тях не знам кво е да ми се изправи кука или да раждяса /недаи си боже/
а от влакната ползвам германските влакна на Smokye !TITAN! Леко здраво и го има в какъвто цвят ри тряя но секи според него си един е доволен от едно друг от друго