яз.съединение

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

niklai
новобранец
новобранец

яз.съединение

Мнение от niklai »

колеги,язовира пуска много добре костур и то в прилични размери,а които има и касмет може и с бяла риба да се сдобие,но рибата и то хищната мирише на тиня .....чак си вони,не знам за мирната как е щот скоро не съм хващал.някои може ли да каже на какво се дължи това и дали скоро ще се оправи?самия язовир е зеленясал покраи брега и вони на батак.
niklai
риболовец
прибери боклука преди да си тръгнеш от водоема
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.съединение

Мнение от riibok »

Пак ще те заключат,като вчера,ама-нейсе...
Зеленясал е защото няма кислород,още от летните жеги-тъй разправят,лошото е,че скоро няма да се оправи,още по-лошо е,че наблизо няма такъв водоем с такава популация на хищник.
А рибата не е измряла май,миналата Неделя се засилих натам с децата,убеден,че капо няма да се върна,ама като видях каква гнус и смрад е,хем още не беше се развиделило добре,набързо се изнесохме оттам,а рибата си скачаше във водицата...
п.п.Разправят,че един колега влизал във водата и пипнал някаква бактерия ли бацил ли-не знам каква гад там от водата,че едвам го спасили в нашата болница,в последствие се отразило на бъбреците му :?
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.съединение

Мнение от MAESTROTO »

Наистина ли е толкова зеленясъл и миришещ? Имам двама приятели ,които доскоро ходеха и бяха доволни от риболова/огромни костури/ и не е миришела рибата.
Кефа цена няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”