Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Отличителен знак
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Отличителен знак
Здравейте колеги имам едно предложение което не знам как ще го приемете за глупаво или за добра идея.Та то е всички колеги които посещаваме този сайт да си направим някакъв отличителен знак за да можеме да се разпознаваме ако случайно се срещтнеме някаде по водоемите. Като нещо например шапка с някакъв определен цвят и с надпис на нея или нещо прикачено на нея което да се забелязва.Та да можем да си обменяме опит и на живо .Не знам колко ще ви допадне идеята ,ако все пак това стане всеки нека да напише някаква идейка за това какъв да бъде този знак.И така в последствие ще приемем тази която е наи добра.Наслука на всички.
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Дели от Варна направи много хубави значки за "Морските вълци" ...
сга като ходим за риба ги носим по шапки и якета...
като си забравя значката и нищо не хващам
....затова като тръгвам на излет първата ми работа е да проверя да ли стои на обичайното си място... 

ето я и нея...

като си забравя значката и нищо не хващам

ето я и нея...
Последно промяна от batmilen на Сря Ное 15, 2006 3:51 pm, променено общо 1 път.
Ми от асеновградското вино ...и дето се разтяга по рафтовете на магазина е пораснало момчето...камен написа:Ти кога стана 2 метра.Последно като те видях нямаше толкова.Или си пораснал след доста консумация на морска риба това лятоАз съм 2 метра и си нося значката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А за отличителните знаци,наистина ще е хубаво.

за
И аз сам ЗА това предложение ми в по4ти секи по голям град има пе4атници които прават 6тампи вурху текстил секи мои да иде и да си стрелне по една емблемка дадето си изка на шапка или фланела няя зна4ениеструва около 4 5 лв. узпаткваш надпис наРИБА.ком и си готов 6тото е доста трудно да организира6 направата на зна4ки незнаино колко броики пак таи които е мераклия 6те намери каде да му направат щампа само мойе да се уто4ни неква подробност като цвят на буквите или то4но какъв 6те е текста и тва е кво толкос има 

-
- кандидат преподавател
-
- новобранец
Колеги радвам се че идеята ви хареса.На мен най ми допадна предложението с дамаджанката и пържолките ама тя е приложима само през зимата при по студено време,а после какво ще правим.Може с лимонада и пържолки да я заменим хахахха.Като се съберат още предложения ще хванеме да изберем едно и ще го осъществиме .Наслука.
-
- новобранец
-
- сериозен играч