Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

До Калин -Кочериново и Роман
Модератор: bobopeli
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
-
- вече хвърля и на тежко
Слушайте Мето човека е от там и зна е за кво става въпрос. Щом казва не става начи не става. Мето, май с тебе се видехме там, ама нещо не се разбрахме аз ли съм, ти ли си . Ние бехме тия мангасари със сезала
. А ша те помоля като тръгне по успешно да ми драснеш два реда , ша се реванширам . Са сме намислили да ходим на Роман ако те интересува ша ти дам инфо. как е . Ако искакаш пусни ми лично съобщение. Има ли още джунгли под водата или е чисто?Поздрави, наслука.

дай рибо рибо дай
- meto
- новобранец
- Обратна връзка:
Ami vsushtnost da az beh no chak posle se otvorih.Nishto de shte se zasechem drug put pak jivot i zdravekalinanimal написа:Слушайте Мето човека е от там и зна е за кво става въпрос. Щом казва не става начи не става. Мето, май с тебе се видехме там, ама нещо не се разбрахме аз ли съм, ти ли си . Ние бехме тия мангасари със сезала. А ша те помоля като тръгне по успешно да ми драснеш два реда , ша се реванширам . Са сме намислили да ходим на Роман ако те интересува ша ти дам инфо. как е . Ако искакаш пусни ми лично съобщение. Има ли още джунгли под водата или е чисто?Поздрави, наслука.

A inche e chisto nema vodorasli (koeto ne e hubavo spored men pone) i taka.TIa dni mislia da ida do tam da pometkam ako imam vreme daje moje bi utre shte e i she dam info kak e minalo,makar che sa e toplichko i dosta vetrovito

-
- вече хвърля и на тежко