Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Правила за писане
Модератор: sapuna
Re: Правила за писане
Хайде тогава преведи ми моля те това понеже и дума не разбирам -лових с куки овнер исада 10 ка ,беше най подходяща,фуна исада чика ,нема значение скобаро си сака куката да е овнер? Какво да ме разбират, ако искат, но да не ми се бият в гърдите следващия път когато, някой напише две думи на латиница и те почна да му четат морал. Даже и по-фрапиращ случай видях - правеше се забележка заради използването на две три букви !

Незнанието не е извинение.
Re: правила за писане
Колега ти като пишеш sms на чист български ли го пишеш или на латиница?dekata написа:Напълно подкрепямIDA написа:
Ми коригирай се; аз не пиша на никой от БЪЛГАРСКИТЕ диалекти, но с удоволствие чета ред колоритни постове на колеги![]()
Това, което чета с огромно неудоволствие са разни напълно неграмотно с по 10 грешки в изречение, постове
Може да е диалект,но е български диалект.
Няма нищо общо с моймуницата.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
В първия си пост имаш едно кило изпуснати запетайки!!! (тук ти липсва "само" една)bisqo написа:Аз по същата логика мога да кажа - ми в моя край и моето поколение(което израстнахме покрай интернет) се пише на латиница! Какво мога ли да си пиша на латиница?
За твоето поколение в най-голяма степен е характерно неграмотното писане, било то и на чатерица!
Само безгрешният може да хвърля камъни по грешните!!! - Набий си тази библейска мъдрост в главата.

В този форум сме само няколко човека, които пишем правилно, но не се бием в гърдите и на правим забележки, нали?!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Он и с говнер да фаща па ще може.....няма да разговаря с водачо я 

Re: правила за писане
bisqo написа:Колега ти като пишеш sms на чист български ли го пишеш или на латиница?dekata написа:Напълно подкрепямIDA написа:
Ми коригирай се; аз не пиша на никой от БЪЛГАРСКИТЕ диалекти, но с удоволствие чета ред колоритни постове на колеги![]()
Това, което чета с огромно неудоволствие са разни напълно неграмотно с по 10 грешки в изречение, постове
Може да е диалект,но е български диалект.
Няма нищо общо с моймуницата.
На чист български го пиша

Последно промяна от dekata на Нед Окт 18, 2009 7:34 pm, променено общо 1 път.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
Аз лично се кефя на постовете на диалект.Много са ми забавни и нямам нищо против тях.Имаше един пич дето го баннаха преди време за съжаление не му помня ника(мисля че беше venci72)правеше невероятни репортажи на някакъв диалект.
Последно промяна от борислав енчев на Нед Окт 18, 2009 7:44 pm, променено общо 1 път.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
dekata похвално е, но предполагам е така понеже телефона ти е с БГ меню и само така можеш. Но това е от поколението, понеже и на поколения почнахме да се обиждаме нали GODzilata. В интересна истината писането на латиница е много по-бързо особено за sms-и

-
- учете се от него
"Лових с куки "ОУНЪР- Исада", номер 10; беше най-подходяща. Няма значение моделите дали ще са "Фуна", "Исада", "Чика"...скобара си иска куката да е "Оунър".bisqo написа:Хайде тогава преведи ми моля те това понеже и дума не разбирам -лових с куки овнер исада 10 ка ,беше най подходяща,фуна исада чика ,нема значение скобаро си сака куката да е овнер? !
п.п. Май никога не си полвал марката OWNER, та затова не можеш да си го преведеш; всичките куки са надписани на латиница

п.п. и аз така, като Деката; я някой да каже дали е виждал скайп от мен на латиница- пък си чатя с доста хора

Не, марката овнер не я бях чувал. Само за Owner, сигурно някои ми е подхвърлил няколко от тях

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Нищо лично, млади момко, но след като и ТИ не пишеш правилно, защо се вживяваш толкова?!bisqo написа:...понеже и на поколения почнахме да се обиждаме нали GODzilata.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- ще става разбирач
То май колкото по- застудява , толкова повече глупости ще се пишат .И това май си е нормално като не се ходи за риби. 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
па нема тогиз. то сигур е мноо по арно да драскам така.па га идем нейде сред ора ке се праим на хултурни

Ами ако е от немски,то OWNER си е ОВНЕР 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
Мен също много ме дразнят писанията на диалект ... от рода на Баражо или реко па же фаним... и т.н И аз съм за предложението на колегата !!

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- YordanDanev
- сериозен играч
Тепърва ще започват простотиитеборислав енчев написа:То май колкото по- застудява , толкова повече глупости ще се пишат .И това май си е нормално като не се ходи за риби.