Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Правила за писане
Модератор: sapuna
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Правила за писане
Еееейййй,тука се пишат препоръки и оплаквания за форума.
Такива теми,които се разискват с " километри ",не са за тук.
Първо се научете къде да си пускате темите,след това забележките.
При това,такава тема скоро пак се разискваше във форума.
Спрете се вече.
Такива теми,които се разискват с " километри ",не са за тук.
Първо се научете къде да си пускате темите,след това забележките.
При това,такава тема скоро пак се разискваше във форума.
Спрете се вече.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- учете се от него
bisqo написа:Не, марката "овнер" не я бях чувал. Само за Owner съм чувал; сигурно някой ми е подхвърлил няколко броя(пакетчета) от тях.

- GODzillata
Щото твоето не мина ли?shristofff написа:Мен също много ме дразнят писанията на диалект ... от рода на Баражо или реко па же фаним... и т.н И аз съм за предложението на колегата !!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги недейте с лошо,както се казва за всяка кръчма има клиенти и никой на сила не кара никого да чете това или онова 

Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
абе вие така и не разбрахте какво имам предвид щом продължавате да търсите запетайките. хайде да не търся сега и на вас грешките, че съм сигурен ще има за какво да се захвана. и за да не съм разбран пак грешно ще го напиша директно - не съм за писане с перфектна граматика понеже нокой от нас не е тук за да се затормозява -абе това как се пишеше и т.н. а да сподели нещо. но мнения като това което цитирах мисля са равностойни на писането на латиница(дадох ви вече пример до къде може да се стигне с писането на диалект)друг пример мога да дам Англия и САЩ(понеже за там имам наблюдение) хората с какъвто и акцент да говорят не пишат като нас неразбираемо. повече не ми се влиза в тъпи спорове, нито за поколения нито за това колко добре всеки един от нас може да пише

Незнанието не е извинение.
ама колега аз искам да го прочета, но НЕ МОГАbrankovdsc написа:Колеги недейте с лошо,както се казва за всяка кръчма има клиенти и никой на сила не кара никого да чете това или онова

Незнанието не е извинение.
-
- разбира нещата
Ни минЪ ШотУ екпиертитии в тоа фуорум ни разбръъ кво им гуворъ мъ нима са плашиш Гузилъ туииЙЙ ни Мъ притисняяЪ
Просту и миен мъ дразни дъ пишом на диалектом се ино съм ниБългарин

Просту и миен мъ дразни дъ пишом на диалектом се ино съм ниБългарин

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- GODzillata
Абе некой ако найфнезапно си заобиколи жената и земе та си оноди козата, тва брой ли се за нещо псехично ели не?
Требе си речник и те т'ва е!
Речникат по-доле не моа да са причисли към северозападните. Излазаме демек от зоната на диалектите. И навлазаме у зоната на социолектите. Тава е речник на ена група ора, къде почти секи от нас са е срещал с тех. Голема час от таа група има типична психика, особена.
магаза, мъгъзъ - мазе, Слезни у мъгъзъта и донес зейе!
А срал ли си у тенекье? - риторичен въпрос, ползва се за поддържане на разговора, кога нема кво друго да кажеш
тва да ти не е мандра за газиран цвик - риторичен въпрос, с който се отговаря на нечие нахалство, не е ясно дали цвикът наистина може да се газира
шта праа мики маус у глъвъта - закана за бой
мъж си, да го еба, та си са уфускал по целиа анос пиклифф - така определени северозападни пичове поздравяват познатите си по улиците
шта дереньосам - ще те ударя
дръгел - особен вид автомобили, които все още се срещат из рапаяците на Северозапада, некога са произлизали от москвичите, но може да имат съвсем разнообразен произход
чучни тука - седни тук
осрааме са като каменополска биволица - сравнение, означава издънихме се, провалихме се
рекох да вида има ли вълна, да пусна моа коч да попасе малко - така един врачанин у влака отговорил на запитването на стюардесата що я бара за гъзерете
шта влача като свиня блажен вестник - закана
настанали са години, да са ебът роднини - много лоши времена дойдоха
штъ сгнява - предупреждение за бой, секс или радостна прегръдка, в зависимост от случая
уфцъ стръвница - напориста мадама, само си представете овца стръвница...
прос си, да го еба, колко бега бръзиа влак - степен на интелигентност
ако простотията болеше, немаше да млъкиняш от рев - повишена степен на интелигентност
шиле врътОглаво, шиле врътоглАво - особено душевно състояние у някои индивиди
недей да са лезиш като сцепен колец у лозе - забележка към някой да не се смее или да не се лигави
шсъ измаана - ще те ударя, предупреждение, обикновено за удар с опакото на ръката
шти замерише вратъ на изгорело феродо - закана
ша ти напраа зъбите като на сиромах оградата - закана с оригинално сравнение
Ай да не си мериме диалектите, а?

Требе си речник и те т'ва е!
Речникат по-доле не моа да са причисли към северозападните. Излазаме демек от зоната на диалектите. И навлазаме у зоната на социолектите. Тава е речник на ена група ора, къде почти секи от нас са е срещал с тех. Голема час от таа група има типична психика, особена.
магаза, мъгъзъ - мазе, Слезни у мъгъзъта и донес зейе!
А срал ли си у тенекье? - риторичен въпрос, ползва се за поддържане на разговора, кога нема кво друго да кажеш
тва да ти не е мандра за газиран цвик - риторичен въпрос, с който се отговаря на нечие нахалство, не е ясно дали цвикът наистина може да се газира
шта праа мики маус у глъвъта - закана за бой
мъж си, да го еба, та си са уфускал по целиа анос пиклифф - така определени северозападни пичове поздравяват познатите си по улиците
шта дереньосам - ще те ударя
дръгел - особен вид автомобили, които все още се срещат из рапаяците на Северозапада, некога са произлизали от москвичите, но може да имат съвсем разнообразен произход
чучни тука - седни тук
осрааме са като каменополска биволица - сравнение, означава издънихме се, провалихме се
рекох да вида има ли вълна, да пусна моа коч да попасе малко - така един врачанин у влака отговорил на запитването на стюардесата що я бара за гъзерете
шта влача като свиня блажен вестник - закана
настанали са години, да са ебът роднини - много лоши времена дойдоха
штъ сгнява - предупреждение за бой, секс или радостна прегръдка, в зависимост от случая
уфцъ стръвница - напориста мадама, само си представете овца стръвница...
прос си, да го еба, колко бега бръзиа влак - степен на интелигентност
ако простотията болеше, немаше да млъкиняш от рев - повишена степен на интелигентност
шиле врътОглаво, шиле врътоглАво - особено душевно състояние у някои индивиди
недей да са лезиш като сцепен колец у лозе - забележка към някой да не се смее или да не се лигави
шсъ измаана - ще те ударя, предупреждение, обикновено за удар с опакото на ръката
шти замерише вратъ на изгорело феродо - закана
ша ти напраа зъбите като на сиромах оградата - закана с оригинално сравнение
Ай да не си мериме диалектите, а?

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
есен е.идва зима.застудя.и като почнаха безсмислените спорове У ФОРУМО-чак до пролетта... 

- krokibg
- учете се от него
Ами да беше обърнал внимание, на това че човека може да е македонец или от покраинините,където хората си говорят и пишат на диалект

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
Ти се научи да ползваш и главни букви, а не с с неграмотните си постове от мързел за натискането на две копчета в повече да парадираш с пълно неуважение към потребителите тук; пък най-добре подкарай и на латиница... че да не те четем поне около месец 

- GODzillata
bisqo написа:...друг пример мога да дам Англия и САЩ(понеже за там имам наблюдение) хората с какъвто и акцент да говорят не пишат като нас неразбираемо.
Аааааа, ето защо сте се надушили с ХристOFF!

Аз па моа ти кажувам, дека они ингилизите и хамериканците са гола вода - ем не моат да говорят ем не моат да пишат!
Тургам бас дека язе моем да пишем на ингилиски мноо по верно от оним....шъ знайш!

-
- разбира нещата
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ами да беше обърнал внимание, на това че човека може да е македонец или от покраинините,където хората си говорят и пишат на диалект![]()
![]()
Любо ако е македонец ок... и въпреки всичко все едно аз да влезна в английски форум и да зема да си пиша с по едно И отзад на думите защото в Пловдив говорели на диалект с И.....

-
- разбира нещата
Евала ти Гузилъ ти си най- великGODzillata написа:чисто съвпадениеbisqo написа:...друг пример мога да дам Англия и САЩ(понеже за там имам наблюдение) хората с какъвто и акцент да говорят не пишат като нас неразбираемо.
Тургам бас дека язе моем да пишем на ингилиски мноо по верно от оним....шъ знайш!