Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Кой изтри Спама в Разни!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- barutchiata ©
- Администратор
Кой изтри Спама в Разни!
Аз изтрих темите!!!Тъпите и кръчмарски теми ще ги трия, на тарикатите които си мислят, че ще спамят където им падне казвам.Ще делкам профили без да ми мигне окото.Да няма после неразбрах!
-
- разбира нещата
Re: Кой изтри Спама в Разни!
Това не е правилно... беше си добре и не пречеше на никой.Според мен е грешен ход.... ти си знаеш форума си е твои ... 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- ще става разбирач
И според мен Спам темата не пречеше на никой,и преди да се изтрият тези теми нямаше никакви скандали и в форума цареше мир и спокойствие а сека става анархия ,по добре всичко да си е както преди . 

-
- разбира нещата
Абсолютно съм съгласен Админите са се събрали 10-15 човека и гърчат всички останали... никакви предложения от по младите не се одобрява и общо взето са :едно си баба знае едно си знае ... ще изгоните хората от хубавия форум които са създали защото потребителите са важните в форума а не администраторите !!!

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- ще става разбирач
А бе как може тука всички да се правите бетер лапетата бе .А бе на 15 години съм и мамка му стара казвам Ви държите се като пълни бебета,разсърдили се на майка си ,че не им е купила баничка...Вижте как се развалят приятелства градени с години само за 1 момент...за едно нещо ...за една тема,която може би е породила толкова много приятелства и сега е на път да ги разтури...Помислете дали това е правилно..Няма да коментирам модераторите и администраторите,нямам право,защото това го пише в правилата !
-
- ще става разбирач
- barutchiata ©
- Администратор
-
- разбира нещата
До сега sapuna казваше : "Вие всичките сте се побъркали"
А сега ние всичките казваме : Един вече обърнал форума наопаки
Та, аз да попитам има ли правило "Един за всички, всички за един"?!

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
Аз пък удобрявам,крайно време беше.Сега ако се махне и брояча на мненията ще спре и многото спам!
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- barutchiata ©
- Администратор
cucko написа:До сега sapuna казваше : "Вие всичките сте се побъркали"
Та аз пък да те попитам тебе.Ти у вас правила имаш ли си, или който влезне у вас мое да си прави какво си иска?
- barutchiata ©
- Администратор
fider написа:Аз пък удобрявам,крайно време беше.Сега ако се махне и брояча на мненията ще спре и многото спам!
Това ми хареса с брояча.
-
- разбира нещата
Извинявай, но сигурно не си ме разбрал какво имах предвид!barutchiata © написа:Та аз пък да те попитам тебе.Ти у вас правила имаш ли си, или който влезне у вас мое да си прави какво си иска?
Не питах точно теб, а ВСИЧКИ!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- учете се от него
Ако аз влизам в числото "всички", отговора ми твърдо е: Заставам зад Барутчията и изцяло подкрепям това решение!!!cucko написа:Извинявай, но сигурно не си ме разбрал какво имах предвид!barutchiata © написа:Та аз пък да те попитам тебе.Ти у вас правила имаш ли си, или който влезне у вас мое да си прави какво си иска?
Не питах точно теб, а ВСИЧКИ!
Бачо Илия
п.п. става въпрос за изтриването на темите в "Разни" !!!
И аз съм против ненужния спам, и съм на мение , че вменсто брояч на мнеията да има брояч на отблагодарилите се към човека за написамо мнение или тема.
Срещал съм го в един друг чуждоземски форум и според мен е практично и стимулиращо.
ТОзи въпросен форум го давам само за сравнение и като съм почнал да споделя, че не съм видял и нито едно мнение на потребител включващо ама защо , ама как така , де ми е мнеието, няма псувни намя обиди и исках да проверя как така пък става тая работа , и пуснах 1-2 мнения едното с подигравателен и обиден текст а другото просто спам. След 3 часа ги нямаше и двете мения, без предупрежение и без обяснение. Пуснах на следващия ден още едно подобно и нямах вече профил
готино а
Аз съм твърдо за промяна към по-добро качество в мнеията и темите и уважение едни спрямо други, а количеството, спама и дрън та пляс може всеки да си го прави по разни чат канали и прочие.
Срещал съм го в един друг чуждоземски форум и според мен е практично и стимулиращо.
ТОзи въпросен форум го давам само за сравнение и като съм почнал да споделя, че не съм видял и нито едно мнение на потребител включващо ама защо , ама как така , де ми е мнеието, няма псувни намя обиди и исках да проверя как така пък става тая работа , и пуснах 1-2 мнения едното с подигравателен и обиден текст а другото просто спам. След 3 часа ги нямаше и двете мения, без предупрежение и без обяснение. Пуснах на следващия ден още едно подобно и нямах вече профил

Аз съм твърдо за промяна към по-добро качество в мнеията и темите и уважение едни спрямо други, а количеството, спама и дрън та пляс може всеки да си го прави по разни чат канали и прочие.