Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Кой изтри Спама в Разни!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Кой изтри Спама в Разни!
Не че някой ме пита де, ама да си кажа.
Все пак спама е в "Разни - Всичко за което не намирате подходящ форум"...особено през зимата спама сваля напрежението от факта, че не може да се ходи за риба...няма форум без спам...така че да се махне брояча за мнения (едва ли някой спами само заради това) и нека си има поне една темичка за разтуха...може да се озаглави "Нецензурирано" и там админ/мод да не влиза.

Все пак спама е в "Разни - Всичко за което не намирате подходящ форум"...особено през зимата спама сваля напрежението от факта, че не може да се ходи за риба...няма форум без спам...така че да се махне брояча за мнения (едва ли някой спами само заради това) и нека си има поне една темичка за разтуха...може да се озаглави "Нецензурирано" и там админ/мод да не влиза.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
Ако не влиза Модератор,ще се избият по интернет някои хораGODzillata написа: "Нецензурирано" и там админ/мод да не влиза.![]()

Гледайте си кефа и оставете на началниците-те си знаят работата...Всичко ще си дойде на мястото

Може пък сами да я върнат после

- barutchiata ©
- Администратор
Ами не те питам!GODzillata написа:Не че някой ме пита де, ама да си кажа.![]()
Все пак спама е в "Разни - Всичко за което не намирате подходящ форум"...особено през зимата спама сваля напрежението от факта, че не може да се ходи за риба...няма форум без спам...така че да се махне брояча за мнения (едва ли някой спами само заради това) и нека си има поне една темичка за разтуха...може да се озаглави "Нецензурирано" и там админ/мод да не влиза.![]()
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Годзила, добре си го измислил...GODzillata написа: и нека си има поне една темичка за разтуха...може да се озаглави "Нецензурирано" и там админ/мод да не влиза.![]()

П.п до другите потребители.... "Разни" е направен за разни работи свързани с риболова, където няма раздели за тях... това, че се толерира фудбол, алкохол, каки, и всичко останало си е за сметка на чорбоджията!

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- учете се от него
Вече не знам къде и как, но с риск за собственото си благополучие ще пожелая на ВСИЧКИ - ДОБРО УТРО и ползотворен ден
- чисто човешки без задни мисли 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Ачка много си прав ама има и нещо друго,ако балтията е само за спама и кръчмата това значи,че на Вас модовете не ви харесват определен кръг хора,извинявайте ама защо теми като сръбско,руско и темподобни класики се мъдрят още у разни?Макар,че това са теми създадени с много труд и подбиране на най-доброто в тях не виждам нищо рибарско,така,чеAL KAPONE написа:[
П.п до другите потребители.... "Разни" е направен за разни работи свързани с риболова, където няма раздели за тях...

Не искам млади и копнеещи за риболовно знание потребители да си мислят,че попадът в някой развратен и музикален форум

-
- фен клуб-скобар
[quote="VGS"]И аз съм против ненужния спам, и съм на мение , че вменсто брояч на мнеията да има брояч на отблагодарилите се към човека за написамо мнение или тема.
Това е много добра идея ,ако може да се направи.
Между другото да попитам,кои са баннати ...Чапара и Сампо или друг е...Монката?
- Local
- учете се от него
Приветствам това решение на Барута, беше крайно време този форум малко да се сложи в ред. Алкохолните и безмислени теми край нямаха... то не бяхме рибарски форум, а някакво подобие... Честно казано последната година ми беше крайно неприятно да влизам и да чета... Вярвам, че всичко ще е за добро.
ПС: А раздел РАЗНИ е за тема от риболовен аспект на която просто потребителя, незнае къде точно й е мястото, и е евентуално след като тя се развие, модератор или администратор да я преместят в най-подходящия за тази тема раздел.
Поздрави на всички и аз като Стрижока Ви желая приятен и ползотворен ден!!!
ПС: А раздел РАЗНИ е за тема от риболовен аспект на която просто потребителя, незнае къде точно й е мястото, и е евентуално след като тя се развие, модератор или администратор да я преместят в най-подходящия за тази тема раздел.
Поздрави на всички и аз като Стрижока Ви желая приятен и ползотворен ден!!!

Клавиатура риба не лови!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
1. - Делев, познаваме се .... и ако си разбрал що за човек съм няма да ме квалифицираш като "вас Модовете"!Nedeltcho Delev написа:че на Вас модовете не ви харесват определен кръг хора,извинявайте ама защо теми като сръбско,руско и темподобни класики се мъдрят още у разни?
Модераторът е най обикновен потребител... яде хляб, ходи до тоалетна и за риба! По нищо не се различава от който и да било.....
2. - Никога не съм имал лични пристрастия... в много теми съм подкрепял някой от вас даже и да не е прав... а само поради причината да потушавам конфликти и разногласия!
3. - Търкал съм теми на Годзилата, Чапи на модератора Митев и Илия и на Николайчо и на още стотици.... Трябва ли да се сърдят? Въобще не ми пука, кой какъв е щом не отговаря на условията за ползване!!!
4. - Тея класики не съм ги трийнал не защото ги харесвам, а защото все си мисля, че е нужно да има къде да си разпускате и да се поздравявате като Ви е тегаво... Но сега в твоя чест ще ги разчистя, само да ревне някой след това.... "Каквото повикало такова се обадило" !
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- barutchiata ©
- Администратор
Профилите на Чапара и Мони Лом са изтрити.Няма да търпя повече хора постояно опониращи модератори и администратори.Преди време пуснахме една тема като компромисен вариант. Говоря за СПАМ темата, обаче някой хора нямат мярка и постепено се напускаха какви ли не пиянски теми които като цяло не се различаваха по нищо от СПАМ темата.Имаше една тъпашка тема за точката изтрихме я, което за един разумен и голям човек означава, че такива теми не са за нашия форум.Да обаче Чапара се направи на ощипан и я пусна отново.Това най малкото е неуважение към модовете и администраторите на форума.Аз нямам намерение да си играя на котка и мишка, още повече с хора които са отдавна тук и знаят много добре правилата.Това, че има модове не означава, че трябва да се сере щото има кой да мете.Щом като няма разбиране от такива потребители, то по добре да ги няма.Директно ще трия профили, то се казва един най много два пъти. Прави ли се напук, значи човека не е за тоа форум.saksi написа:VGS написа:И аз съм против ненужния спам, и съм на мение , че вменсто брояч на мнеията да има брояч на отблагодарилите се към човека за написамо мнение или тема.
-
- разбира нещата
Това с правилата у дома много ми хареса. А който иска нови правила... - има си правила
Колкото повече толкова повече!
- Николай Неделков
- учете се от него
Делев , Сръбската музика и СЖГФН-то също ги няма. Щракни на тях и ще видиш какво ти изписва
Трябва да се сложи малко ред в РАЗНИ. То , че на всички ще ни липсва СПАМ-а е ясно. Покрай него много хора се сприятелиха , но в последствие се оформи нещо като "затворено общество". Групичка от хора , които постояно и единствено бяха само там и много рядко гледаха положително на някой нов , който се опита да се внедри в СПАМ-а , а за негодуването срещу модераторите , след поредната чашка да не говорим.
СПАМ-а беше стъпката към създаването ма СРЪБСКИТЕ МУЗИКИ , ТОЧКИТЕ , КРЪЧМИТЕ , с които заприличахме на долнопробен вертеп. В СПАМ-а бях активен , ама в другите... извинете , ама за всяко нещо си има място. Това пиянсто и формирането на групички за малко не опорочи последната НС. Все пак сме се събрали тук заради риболова.
Пиенето и срещите знаете къде и как се провеждат

Трябва да се сложи малко ред в РАЗНИ. То , че на всички ще ни липсва СПАМ-а е ясно. Покрай него много хора се сприятелиха , но в последствие се оформи нещо като "затворено общество". Групичка от хора , които постояно и единствено бяха само там и много рядко гледаха положително на някой нов , който се опита да се внедри в СПАМ-а , а за негодуването срещу модераторите , след поредната чашка да не говорим.
СПАМ-а беше стъпката към създаването ма СРЪБСКИТЕ МУЗИКИ , ТОЧКИТЕ , КРЪЧМИТЕ , с които заприличахме на долнопробен вертеп. В СПАМ-а бях активен , ама в другите... извинете , ама за всяко нещо си има място. Това пиянсто и формирането на групички за малко не опорочи последната НС. Все пак сме се събрали тук заради риболова.
Пиенето и срещите знаете къде и как се провеждат

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
За offtopic-a ( разводняването на темите ) трябва да се грижат модераторите, темите са на килограм вече, така че не виждам защо да има сърдити .Ма то нормално със захлаждането на времето и по-дългото "висене" пред компа ще има още и още и още ... като всяка година през есенно зимния период.VGS написа:... исках да проверя как така пък става тая работа , и пуснах 1-2 мнения едното с подигравателен и обиден текст а другото просто спам. След 3 часа ги нямаше и двете мения, без предупрежение и без обяснение. Пуснах на следващия ден още едно подобно и нямах вече профилготино а
![]()
...

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Николай Неделков написа:Делев , Сръбската музика и СЖГФН-то също ги няма. :

Виждам бе Николайчо,защо се обръщаш към мене като доброто е за всички,ам така де!
Групичка от хора , които постояно и единствено бяха само там и много рядко гледаха положително на някой нов , който се опита да се внедри в СПАМ-а
Николай е ства не съм сагласен,мен хората ма приеха при това такъв какъвто съм
Николай е ства не съм сагласен,мен хората ма приеха при това такъв какъвто съм