Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз. Искър - Щъркелово гнездо ???
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Яз. Искър - Щъркелово гнездо ???
Излиза ли костур или уклей има ли смисъл да се ходи там или още не се е групирала рибата там.
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Яз. Искър - Щъркелово гнездо ???
И аз чакам някой да се похвали, че е хванал. Обикновено като скове студа почват костурските набези в залива и едрия уклей, дето му викат уклен. А като няма инфо-понеделника ще прескоча до там и още вечерта ще пиша как е хавата...Ivak написа:Излиза ли костур или уклей има ли смисъл да се ходи там или още не се е групирала рибата там.

ЩЪРКЕЛОВО ГНЕЗДО
Днеска мой познат беше на щъркела и е много доволен.Излезнал е едър костур и едър уклей най вече сутринта.Аз отивам другият петък за три дни ама за бяла риба.Пишете ако имате информация.
vsiaka svobodna minuta na riba
-
- научил се да хвърля
В събота с колегата Иван бяхме там и се отчетохме с прилично количество "шарена" риба.Пристигнахме още по тъмно.

натоварихме се в лодката и се започна.Ловихме на "рибе" до към 10.00ч.,след което извадихме "осмиците" и зачесахме оклея.

Иначе през цялото време "помпахме"и на зимна блесна,на която се хвана и ето това:

Захапала цялата тройка
Моя милост

към обяд излезе вятър и доста добри вълни и нямаше нужда да "помпаме",самата лодка си клатеше блесната и кустура не остана безразличен към нея.
Резултата беше-много повече оклей(скумрия) от колкото кустур,няколко каракуди(2 на блесна) и 4 червеноперки.За килограми не ме питайте-много бяха,но цялото това нещо беше транспортирано и пуснато в наскоро касапски източен и обезрибен гьол около София.Лично мое мнение-за Щъркела е рано,все още е топло.
натоварихме се в лодката и се започна.Ловихме на "рибе" до към 10.00ч.,след което извадихме "осмиците" и зачесахме оклея.
Иначе през цялото време "помпахме"и на зимна блесна,на която се хвана и ето това:
Захапала цялата тройка

Моя милост
към обяд излезе вятър и доста добри вълни и нямаше нужда да "помпаме",самата лодка си клатеше блесната и кустура не остана безразличен към нея.
Резултата беше-много повече оклей(скумрия) от колкото кустур,няколко каракуди(2 на блесна) и 4 червеноперки.За килограми не ме питайте-много бяха,но цялото това нещо беше транспортирано и пуснато в наскоро касапски източен и обезрибен гьол около София.Лично мое мнение-за Щъркела е рано,все още е топло.
За риболов от маса и жена ставам.