Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Кой изтри Спама в Разни!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Кой изтри Спама в Разни!
Е теб те приеха , ама колко отрязаха
Чичко Делев , обръщам се към Вас , защото в по-преден пост питате за тях

Чичко Делев , обръщам се към Вас , защото в по-преден пост питате за тях

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- каридата
- учете се от него
Подкрепям триенето на подобни теми.И съм сигурен ,че има потребители които не са пуснали една стойностна или интересна тема а в горепосочените теми са на челно място по постове.Такива потребители според мен нямат място в форума.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- сериозен играч
Един по един ,започнахте да си показвате рогцата.
като охлювчета след буря.
Тва момче Никито ,май съм го виждал у спам темата,па и арна музика пущаше в гръчкосръбската тема.

Тва момче Никито ,май съм го виждал у спам темата,па и арна музика пущаше в гръчкосръбската тема.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Хм,на съм съвсем сигурен,че някои от изтритите теми са за изтриване.За Спама,ОК,но за поздравите?И,да вярно,че лично на мен повечето постове са точно в тези теми.Но това мисля,че е поради факт,че немога да уча учителите,нито мога да открия топлата вода. Не практикувам спортен риболов,а и мисля че форума не е за спортен риболов.Ако във форума както се оказва имат право да пишат хора вманиачени на тема:на риба и само на риба,без алкохол,без приятели,без готино и весело изкарване го преименуваите на "nasportemribilow.com и бързо ще се отървете от "пълнежа".Съжалявам Баруте,ако мнението ми не съвпада с твоето и ако поради това то/или профилът ми бъдат изтрити то така да бъде.не мисля,че тук съм обидил които и да е (включвам тук и така "обичаните" от всички "инкубус и лапландеца").Също така(поне аз мисля така)някои неща трябва да бъдат подлагани на гласуване.
Без лоши чувства.
Светльо-toxin34
Без лоши чувства.
Светльо-toxin34
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- учете се от него
Е какво общо имат алкохола, моабетите, приятелите и т.н. с тия няколко теми там (бивши теми). За тая работа си има "срещи и купони" и там фиркането е реално а не виртуално
Освен някой да каже че не пия и не участвам в мероприятия, щото не пиша в тея теми (бивши теми)

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще ме извинявате,много.Няма да се бъркам,защо е изтрит спама.Само искам да попитам:Защо има няколко хиляди потребителя,който нито са с реални профили,нито са влизали да не кажа от години .?Всичко др. Е ОК .Решили сте да няма СПАМ ок.Няма да ИМа.
Все си мисля, че ако СПАМ темата беше останала като единствена от рода си в Разни, едва ли всичко това щеше да се случи. Не е реално да има няколко подобни с ''кръчмарски характер" в риболовен форум. Бе започнало да става наистина дразнещо, като кликнеш на новите мнения, да излизат само въпросните теми от Разни. Не мога да кажа лоша дума за хората, които влизаха главно в съществуващите теми и в момента са отстранени или обидени от решенията на Администратора. С повечето се познаваме лично и смея да твърдя, че са доста стойностни като личности, но от друга страна реномето на форума започна да пада от безбройните теми с подобен характер.
Вярвам, че с времето нещата ще се стабилизират и ще се намери компромисен вариант. Поздрави на всички!
Вярвам, че с времето нещата ще се стабилизират и ще се намери компромисен вариант. Поздрави на всички!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно така Румка,дано да има компромисrumci написа:Все си мисля, че ако СПАМ темата беше останала като единствена от рода си в Разни, едва ли всичко това щеше да се случи. Не е реално да има няколко подобни с ''кръчмарски характер" в риболовен форум. Бе започнало да става наистина дразнещо, като кликнеш на новите мнения, да излизат само въпросните теми от Разни. Не мога да кажа лоша дума за хората, които влизаха главно в съществуващите теми и в момента са отстранени или обидени от решенията на Администратора. С повечето се познаваме лично и смея да твърдя, че са доста стойностни като личности, но от друга страна реномето на форума започна да пада от безбройните теми с подобен характер.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- drat
- разбира нещата
По-голяма фурнаджийска лопата от теб няма.Николай Неделков написа:Делев , Сръбската музика и СЖГФН-то също ги няма. Щракни на тях и ще видиш какво ти изписва![]()
Трябва да се сложи малко ред в РАЗНИ. То , че на всички ще ни липсва СПАМ-а е ясно. Покрай него много хора се сприятелиха , но в последствие се оформи нещо като "затворено общество". Групичка от хора , които постояно и единствено бяха само там и много рядко гледаха положително на някой нов , който се опита да се внедри в СПАМ-а , а за негодуването срещу модераторите , след поредната чашка да не говорим.
СПАМ-а беше стъпката към създаването ма СРЪБСКИТЕ МУЗИКИ , ТОЧКИТЕ , КРЪЧМИТЕ , с които заприличахме на долнопробен вертеп. В СПАМ-а бях активен , ама в другите... извинете , ама за всяко нещо си има място. Това пиянсто и формирането на групички за малко не опорочи последната НС. Все пак сме се събрали тук заради риболова.
Пиенето и срещите знаете къде и как се провеждат
Писа и в Сръбската и за Миньоро колко е велик и се хвали преди време с КАТ как си се оправил и какво ли още не.
Сега обаче реши, че така ти изнася и хоп обърна палачинката.
Жив и здрав да си.

То е ясно,яе много теми бяха излишни
..СПАМА обаЧе беше отдушника
Приятелствата ще си останат и без тая тема!
И НС ще има пак без СПАМА,НО....като застанем срещу ПРИЯТЕЛИТЕ СЕ губим уважение

Приятелствата ще си останат и без тая тема!
И НС ще има пак без СПАМА,НО....като застанем срещу ПРИЯТЕЛИТЕ СЕ губим уважение

-
- сериозен играч
Ване ,то още младо момчето бре,-ха дано се съвземе ,да стъпи на земята и да спре да се излага.Разбираемо е,че отговорноста модератор е тежка и одговорна задача,затова се получават грешки понякога.Жив здрав да е момъкаdrat написа:Сега обаче реши, че така ти изнася и хоп обърна палачинката.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Петко бре...петко стоянов написа: И НС ще има пак без СПАМА,НО....като застанем срещу ПРИЯТЕЛИТЕ СЕ губим уважение

И идеално осъзнават, че уважението се печели с времето не се намира... както и в живота така и във форума

Имено за това 95-96% не им пука ни за спама ни, че някой ги е трил.... поради простата причина че е нямало затрито нищо ценно и РИБОЛВНО!
Никой няма право да се сърди

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Довечера ще се изакам и аз по темата по-подробно, че сега нямам време, но само да упомена, че баш на Неделков няма смисъл да му ядете ушите, като най-малко пък той има отношение към много теми в "Разни", а самият Неделков е трит многократно от там и не е оревал орталъка за това, за разлика от някои други "стари пушки"!
СПАМ-а си беше любима тема на всички, но първом си задайте въпроса, защо мина под балтията, и кои процеси доведоха до това!??
СПАМ-а си беше любима тема на всички, но първом си задайте въпроса, защо мина под балтията, и кои процеси доведоха до това!??
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

АНДЖЪК!!!AL KAPONE написа:петко стоянов написа:
Поздрав