Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Ъпдейт на форума
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Ъпдейт на форума
GODzillata написа:Всъщност Марко искаше да каже:Marco Polo написа:Ааа, доста хора се оплакаха, че няма спам тема...
Ти освен интриги друго можеш ли да правиш?Вчера за малко да се сбогуваш с форума с онези си революциони апели!
Мен лично това,че не получавам имейл при маркирана тема най-много ме дразни
Не за друго,а защото някой ми отговори,аз не зная,забравям да проверя и човека може да се обиди
Но важното е ,че се работи по отстраняването на проблемите 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- сериозен играч
Съгласен съм с колегата и на мене това ми е най-неприятно.dekata написа:Мен лично това,че не получавам имейл при маркирана тема най-много ме дразниНе за друго,а защото някой ми отговори,аз не зная,забравям да проверя и човека може да се обиди
Но важното е ,че се работи по отстраняването на проблемите

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- учете се от него
Само аз ли не мога да си уголемявам снимките в темите или има и други като мен??? 

-
- и господ не е толокова добър
Уголемява ги само веднъж.Предполагам, че това е така, защото след еднократното увеличение се достига допустимите размери.IDA написа:Само аз ли не мога да си уголемявам снимките в темите или има и други като мен???

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
Нищо не ми уголемява, нито веднъж
Ей сега пак си гледах разни постове във фидерните монтажи- хич не са добре намалени, а разни текстове от статии изобщо не се четат с този размер

-
- и господ не е толокова добър
Явно са на допустимия размер.В галерията преди можеше да ги увеличиш, два-пъти, сега атоматично се оправят и това е.Нали това искахме 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
В галерията всичко ми е нормално и ги увеличавам по два пъти без проблем, става дума за снимките в темите!!! Там са намалени и нищо не мога да увеличавамsnegk написа:Явно са на допустимия размер.В галерията преди можеше да ги увеличиш, два-пъти, сега атоматично се оправят и това е.Нали това искахме

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Какво означават и как се появиха категориите "река Врана" и "Кастел"?
-
- учете се от него
Колеги, моля този проблем да се оправи, понеже ред снимки (нямам в предвид тези от излети и запои) си губят функционалноста, а ред снимки на/и със текстове и макро-елементи(в магазина например), въобще няма и за какво да се поглеждат

- pi4a94
- ще става разбирач
Мен лично това,че не получавам имейл при маркирана тема най-много ме дразни....
При мен тази опция изчезна изведнъж...и се чудех защо е така..даже и ЛС съобщенията не се съобщават.
Браво за старанието за оправянето на проблемите!
Доста малък авто-ресайз,според мен трябваше да е поне някъде около 800 на 600 резолюция.Сега повечето снимки с по-малки детайли ( букви ) ,изобщо или много трудно се забелязват.
TICA FAN
-
- учете се от него
Ето за какво става въпрос:

Приятно четенеЕдна статийка ми попадна, дето отдавна се канех да я пусна в темата- става дума за риболов на "истински" шарани, на плувка и то със щека с ластик. В статията подробно са описани такъмите, линиите и монтажите за такъв "екстрийм"Мадамата която участва в екшъна е унгарката Ливия Хайду- преди 2-3 години стана световен шампион (индивидуално), за жени в дисциплина "на плувка"- с амури, на плувка
![]()
Включително е описан монтажа за щека, без бънг- преди време се коментираше във форума
Приятно четене:
![]()

IE8 има най-долу в дясно една лупичка и една стрелкичка (change zoom level) - от там можеш да увеличаваш снимки и текст в рамките от 50 до 400% !!
Пробвано - работи супер...с 2 кликвания...
Пробвано - работи супер...с 2 кликвания...
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз обаче продължавам да имам проблем с качването на снимки в галерията.
Излиза ми следното съобщение:

Смея да твърдя ,че проблема не е в моя телевизор,а в форума.Пробвам съм с поти всички формати за фотография.
Ор предни теми разбрах , че и други потребители имат подобен проблем.
Ще използвам едно от редките включвания на администратора на форума ,за да го помоля ,ако е възможно да поправи проблема !
Излиза ми следното съобщение:

Смея да твърдя ,че проблема не е в моя телевизор,а в форума.Пробвам съм с поти всички формати за фотография.
Ор предни теми разбрах , че и други потребители имат подобен проблем.
Ще използвам едно от редките включвания на администратора на форума ,за да го помоля ,ако е възможно да поправи проблема !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН