Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Кой изтри Спама в Разни!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Кой изтри Спама в Разни!
Петко бре...петко стоянов написа: И НС ще има пак без СПАМА,НО....като застанем срещу ПРИЯТЕЛИТЕ СЕ губим уважение

И идеално осъзнават, че уважението се печели с времето не се намира... както и в живота така и във форума

Имено за това 95-96% не им пука ни за спама ни, че някой ги е трил.... поради простата причина че е нямало затрито нищо ценно и РИБОЛВНО!
Никой няма право да се сърди

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Довечера ще се изакам и аз по темата по-подробно, че сега нямам време, но само да упомена, че баш на Неделков няма смисъл да му ядете ушите, като най-малко пък той има отношение към много теми в "Разни", а самият Неделков е трит многократно от там и не е оревал орталъка за това, за разлика от някои други "стари пушки"!
СПАМ-а си беше любима тема на всички, но първом си задайте въпроса, защо мина под балтията, и кои процеси доведоха до това!??
СПАМ-а си беше любима тема на всички, но първом си задайте въпроса, защо мина под балтията, и кои процеси доведоха до това!??
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

АНДЖЪК!!!AL KAPONE написа:петко стоянов написа:
Поздрав
-
- фен клуб-скобар
[quote="Jechev"]
СПАМ-а си беше любима тема на всички,
Чак пък на ВСИЧКИ.
Аз съм влизал 10 пъти там и не съм писал нищо, никога.
Беше любима на 20-на човека.
....И по принцип не разбрах ,що е изтрита...щом искат нека си пишат глупости ..на никого не пречат ...според мен де.
СПАМ-а си беше любима тема на всички,
Чак пък на ВСИЧКИ.
Аз съм влизал 10 пъти там и не съм писал нищо, никога.
Беше любима на 20-на човека.
....И по принцип не разбрах ,що е изтрита...щом искат нека си пишат глупости ..на никого не пречат ...според мен де.
- drat
- разбира нещата
И с какво точно нарушихме правилата.AL KAPONE написа:
Никой няма право да се сърдизащото когато се е регистрирал е кликнал, че е прочел правилата и влиза с ясната идея да научи и контактува с другите ЗА РИБОЛОВ...

Колега,saksi тези 20-на човека
са най сърцатите хора.И за мое голямо щастие,се радвам че ги познавам
Единствено те помогнаха на Неделчо.
п.п.Неделка,Братле простими,че споменах за Мъка та ти.И за неизлечимата ти Болка.
Ама не издържах. 

п.п.Неделка,Братле простими,че споменах за Мъка та ти.И за неизлечимата ти Болка.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
- Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие....drat написа:И с какво точно нарушихме правилата.
Да не говорим, че в "Разни" се нарушават абсолютно всички Правила на форума във всичките му точки!
Самият Аз също го правя... също греша!
Не разбирам

Последно промяна от AL KAPONE на Пон Окт 19, 2009 4:22 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- drat
- разбира нещата
Браво Сънди че го каза и в тоя дух и аз да кажа,че Чапара може и да не е най-запаления риболовец ама винаги е участвал в благотворителни акции и е помагал на всички които са имали нужда.
Ама явно по-важно е да си покажем рибите и такъмите.
Доверие трудно се печели и лесно се губи.
Честито на губещите, защото след това дето се направи и изписа за два дни печеливши няма.
Честито на губещите, защото след това дето се направи и изписа за два дни печеливши няма.

- barutchiata ©
- Администратор
drat написа:Браво Сънди че го каза и в тоя дух и аз да кажа,че Чапара може и да не е най-запаления риболовец ама винаги е участвал в благотворителни акции и е помагал на всички които са имали нужда.
Дай като сме участвали в благотворителни акции да правиме каквото си искаме, кво ще кажеш а?Дай като сме сърцати за нас да не важат правилата, а?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета,на мен най много ми тежи!Болен съм дори,но си мълча!И ще го правя и за напред!!!
- gloupan
- разбира нещата
[quote="СЪНДИ"]Колега,saksi тези 20-на човека
са най сърцатите хора.И за мое голямо щастие,се радвам че ги познавам
Единствено те помогнаха на Неделчо.
Не си прав!!!Сърцатати могат да се нарекат всички хора ,които помагаме в такива моменти,а тези 20-на човека са част от тях!!!Чест прави на всичките!!!Не намесвайте такива болни теми,за да изтъкнете ползата от "СПАМ" темата която е изтрита.Търсете други доводи!!!

Не си прав!!!Сърцатати могат да се нарекат всички хора ,които помагаме в такива моменти,а тези 20-на човека са част от тях!!!Чест прави на всичките!!!Не намесвайте такива болни теми,за да изтъкнете ползата от "СПАМ" темата която е изтрита.Търсете други доводи!!!

TRS70MLF2
Митко да излезем с една крачка напред и да се признаем,че ний сме виновни за цялосното състояние на форума,ти съсдаде темата а аз направих най-много мнения в нея и все глупости които отвратиха маса народ,зааради мен и още двайсетина "глупаци"хората спряха да се регистрират във форума а регестрираните им се повръщаше даже!sapuna написа:Момчета,на мен най много ми тежи!Болен съм дори,но си мълча!И ще го правя и за напред!!!
Много съжалявам приятели за глупавите си постъпки и аз се спирам вече!
п.п.Николайчо бъди спокоен батювото,пий си биричката спокойно вече!
п.п.Имали още доблестни мъже да излязат една крачка напред?

-
- учете се от него
Бе, друго си е спама и простотийййте като са си в нормалните теми
Четеш, четеш и по някое време...чак се стреснеш
Така, както бяха в специализирана тема, то те някак си, се обезличават и не е много интересно за четене; отделно пък и дето са "узаконени".... 

sapuna написа:Момчета,на мен най много ми тежи!Болен съм дори,но си мълча!И ще го правя и за напред!!!