Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: Презентация на съфорумниците
Здравейте колеги аз се казвам Тодор Манев и съм от Ст.Загора .На33години.Повече от 10 години се занимавах с авто-аларми,видео-наблюдение,СОТ,пожароизвестяване и тем подобни неща.Сега се занимавам с по-високи волтажи.Електротехник съм,изграждам електроинсталаций на сгради.Ако може да съм полезен на някой колега да не се чуди, а да се обажда.Manio-gada-това ми е скайпа.
Здравейте!!!
Казвам се Полина в момента единственото ми занимание е дъщеричката ми ,която е едва на 6-месеца,а до преди това работех във фирма за куриерски услуги ....
Мъжът ми е рибар още от дете и след като ме заведе няколко пъти за риба на р.Искър (до преди това бях ходила само няколко пъти за риба и то на язовири..),неусетно се запалих и то много .Започнах да го разпитвам и да ходя постоянно с него и така....Сега нямам време да ходя с него и се радвам ,че го има този форум ,от който черпя солидно количество информация......
А щях да забравя на 25 год съм ,от Плевен
Казвам се Полина в момента единственото ми занимание е дъщеричката ми ,която е едва на 6-месеца,а до преди това работех във фирма за куриерски услуги ....
Мъжът ми е рибар още от дете и след като ме заведе няколко пъти за риба на р.Искър (до преди това бях ходила само няколко пъти за риба и то на язовири..),неусетно се запалих и то много .Започнах да го разпитвам и да ходя постоянно с него и така....Сега нямам време да ходя с него и се радвам ,че го има този форум ,от който черпя солидно количество информация......
А щях да забравя на 25 год съм ,от Плевен
- bigfish133
- ще става разбирач
Чак сега попадам на тази полезна тема , ето - казвам се Димитър Гарванов , но всички ми викат Мишо (30г.). Работя в цех за газово рязане на листова ламарина (само черна) ,дебелина от 6 до 160 мм , оператор съм. Не че се хваля , но работим доста качествено
. Който има зор в тая област - на разположение съм.

Здравейте и от мен. Аз съм Пламен Сандиев на 38 г. от Ямбол, работя в ДП "НКЖИ" като ръководител движение. За риба ходя само през малкото почивни дни. 

Последно промяна от plps на Вто Ное 24, 2009 8:21 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Здравейте.Казвам се Ивайло Илиев на 17год. ,от с.Белцов съм ,все още уча (в Русе) и риболовните ми излети са главно на река Янтра , която е на 500м от къщи.Много полезна тема ,но за жалост чак сега я виждам. 

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Почти всичко за мен го пише тук; http://www.kalin-ko.com.
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Oт доста време бродя във форумите,научих невероятни много неща,за които искам да благодаря на всички колеги изказващи мнения,по всякакви въпроси свързани с риболова,но тази тема сега я мяркам. Мисля,че не е късно и аз да си направя една презентацийка.Казвам се Тамер Халил,на 33 год.,роден съм и живея в гр.Харманли.Семеен.По професия съм скулптор,завършил съм във Велико Търново.http://www.harmanli-bg.com/content/view ... Напоследък малко съм настрани от нещата,чисто професионално,по ред причини,но мисля,че всичко ще се оправи.Обичам много
Хеви музиката и тежкия саунд
.Сигурно съм най-големият почитател на марката D.A.M , в града а и не само...
,а близоста с Марица вероятно е предопредила и съдбата ми на риболовец... 

Последно промяна от tamihal на Нед Окт 18, 2009 10:57 am, променено общо 2 пъти.
-
- новобранец
Здравейте, казвам се Красимир Илиев на 39г. От гр.Нови пазар съм ,служител в жандармерия
-
- ще става разбирач
Казвам се Николай 82 набор от Пловдив професия дърводелец но по настоящем работя в стъкларския завод в Пловдив хобито ми е риболов ако не съм за риба човъркам колата 

Никой не може да ти отнеме мечтите
Казвам се Ивайло Борисов-43г.от с.Мусачево,общ.Елин Пелин.Женен с 2 момчета на 20 и17г. Работя като н-к смяна в ТЕЦ 'КРЕМИКОВЦИ',а странично се занимавам с каменни настилки и облицовки.
Привет и от мен ,казвам се Антоний Георгиев ,занимавам се с продажба и замяня на автомобили,имам автокъща http://www.asg.mobile.bg
Като начало:
Петко Христов-Севлиево.Студена обработка на металите-струг,фреза и други машини а отскоро/5-6год./
и горещо щамповане на месингови детайли
Петко Христов-Севлиево.Студена обработка на металите-струг,фреза и други машини а отскоро/5-6год./
и горещо щамповане на месингови детайли
-
- вече хвърля и на тежко
За мен
Боян Янков се казвам работя,като оператор на машина за безфреоноф полиуретан във Елдом Инвест ООД гр.Варна
През свободното си време ходя за риба през лятото и на лов през зимата
Боян Янков се казвам работя,като оператор на машина за безфреоноф полиуретан във Елдом Инвест ООД гр.Варна
През свободното си време ходя за риба през лятото и на лов през зимата
- vater
- новобранец
- Обратна връзка:
Васил Терзийски - хоби лов и риболов
щастливо женен с три прекрасни деца - обичащи риболова
професия - художник
Собственик съм на Ловния портал БГ ЛОВ
Пожелавам на всички колеги много здраве и много слука!
щастливо женен с три прекрасни деца - обичащи риболова
професия - художник
Собственик съм на Ловния портал БГ ЛОВ
Пожелавам на всички колеги много здраве и много слука!
Здравейте, казвам се KVS. От известно време живея на 7242 км от НДК, на остров в средата на плавателна река. Риболовът тук е религия, а що се отнася до подходящите места, около 200 000 (двеста хиляди) езера в провинцията ни все още нямат имена. Икономист по професия, но дипломата ми така и не ми потрябва. Работя като електрокарист и служител на паркинг. Отговор на всички въпроси дава долната снимка: