Някой да е ходил на Дунава скоро?

Модератор: Кърцата

rupa
новобранец
новобранец

Някой да е ходил на Дунава скоро?

Мнение от rupa »

Тоя уикенд мисля да отида на Дунава. Не съм ходил от 2г. Едни познати ходиха миналата седмица и са доволни. За съжаление се видяхме за малко и не знам подробности. Та! Някой скоро да бил?
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

И аз искам,ама нямам време :(
rupa
новобранец
новобранец

Мнение от rupa »

Е аз все пак ще се пробвам. Би било добре да знам за каква риба тръвам. Сигурен съм само в убийствуните комари. Ако има заинтересовани в понеделник мога да разкажа!
Аватар
Berder
новобранец
новобранец

Мнение от Berder »

Ами да мене много ме интересува какво е положението на Дунава, даже и аз бях пъснал една тема по тоя въпрос обаче почти никой не отговори нещо смислено. Тука имаше един сладур който беше пуснал няколко теми за Дунав и казваше че хващали Сом на грозд торен червей. Аре наслука колеги и да разкажеш после какво е положението там !

Ти за каква риба тръгваш по принцип?
rohas
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rohas »

Често ходя на Дунав. Преди две седмици риболовът вървеше добре. Сега въобще не върви. Най много някоя мряна или морунаж. Може би това е защото водата пада в момента/Нивото на водата в реката/ Преди на торен червей излизаха доста добри сомчета. Що се отнася до комарите,то денем няма,но вечерта е пълно. Има разни препарати, но те помагат временно.Въпреки всичко си струва да се отиде на риболов по Дунава. Винаги може да удари нещо голямо. Успех .
rupa
новобранец
новобранец

Мнение от rupa »

Току що ми казаха, че нивото на реката се е вдигнало и рибата спряла да кълве. Дали да се откажа? :?
rupa
новобранец
новобранец

Мнение от rupa »

Сом. :D Общо около 10кг. риба, от които най-голямата е 4,100кг. Доволно! Кълве предимно на червей-грозд на дъно, но извадих три сомчета по около половин килограм на светеща плувка на около 1-1,5м от брега. Срещнахме се с местен риболовец, който ловеше на червей изваден под тополите. Не бях виждал такъв. Цветът му е бледо оранжев, страшно твърд с усилие се забива в куката и съответно трудно пада. Пика беше между 22-24 часа. Към осем сутринта си тръгнахме щото се задаваше дъжд и ако ни беше сварил нямяше измъкване. А комарите ЛЕЛЕ КОМАРИТЕ!!! :shock: Ако някой си мисли че знае какво е и не го е преживял на практика, нека умножи представите си по пет и може би ще се доближи до истината. Със сигурност ще опитам пак, но споменът от тези гадинки трябва доста да избледнее. :wink:
Sladur
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Sladur »

az sam vsiaka sedmica na dunava ponezhe tam imam vila to nashte imat de ama e i moia:)) taka che ako vi interesuva nesto pitaite
Sladurkov s golemite sharani :)
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Тази седмица жив или мъртъв съм на Дунава, така че всякаква информация е добре дошла. Мисля да се пробвам за михалца :?
rupa
новобранец
новобранец

Дунава или каналите до реката?

Мнение от rupa »

Мисля да си опитам късмета на Дунав, но се чудя дали има въобще някакъв смисъл. На каналите преди месец излизаше щука. Сега незнам. Сладур ти нали си наблизо, дай някакво инфо. Не вярвам, като живееш на Дунав да те спира нещо да не опиташ.
valio s l
новобранец
новобранец

Мнение от valio s l »

Днес ходих със сина на Дунава сомо попчета , и то на дъно до кея. Водата е мого висока и носи боклуци . Друго нищо.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”