Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

NEW HUNTER bolo - дължина
Модератор: sapuna
- tsvetkoff
- ще става разбирач
NEW HUNTER bolo - дължина
Здравейте,колеги!
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =106&click - става въпрос за ето тая пръчка.Колебая се коя от двете дължини да избера - 5 или 6 м.Ще я ползвам най-вече на Марица.Прочетох някъде из форума,че 5-метровата въщност е дълга 4,70м.Някой мерил ли е 6-метровата да каже колко е реалната и дължина?
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =106&click - става въпрос за ето тая пръчка.Колебая се коя от двете дължини да избера - 5 или 6 м.Ще я ползвам най-вече на Марица.Прочетох някъде из форума,че 5-метровата въщност е дълга 4,70м.Някой мерил ли е 6-метровата да каже колко е реалната и дължина?
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: NEW HUNTER bolo - дължина
Здравей колега щом си от Пловдив по добре иди до Булида и ги разгледай на живо има ги там тия модели,аз лично си бях взел 4 метровата и си беше 4.Но като цяло те съветвам да си избереш нещо друго тази марка пръчки са си нискокачествени,моята се строши на 5-6 риболов при положение че винаги съм я носил в калъф.
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- veselin spasow
- научил се да хвърля
колега вземи си 6мт за тия пари върши работа вадил съм с такава 3кг риба и несе счупи

за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
но за риба мога да вися цяял ден...
-
- ще става разбирач
Вземи си 5 м. Шестицата идва малко тежичка и малко мека .
И падащата звезда е била изгряваща .
- CrossFire
- разбира нещата
И аз съм за петицата, шестицата провисва повечко.(ловя с едната, но съм ползвал и другата)
ПП: А, на Ивчо ще кажа, че пръчка се чупи от механично въздействие или неправилно боравене, а не в зависимост от марка, неносене в калъф и брой риболови.
ПП: А, на Ивчо ще кажа, че пръчка се чупи от механично въздействие или неправилно боравене, а не в зависимост от марка, неносене в калъф и брой риболови.

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да бе колега пределно ми е ясно от какво се чупи пръчка,ама е странно при замятане да се строши при макародържачаCrossFire написа:И аз съм за петицата, шестицата провисва повечко.(ловя с едната, но съм ползвал и другата)

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- CrossFire
- разбира нещата
Или е имало дефект, който не си забелязал, или си правил опити да задминеш дистанция постигана с мач с твойта болонеза и плувка под грамivcho79 написа:ама е странно при замятане да се строши при макародържача![]()
![]()
![]()
просто марката си е нискокачествена

Не е първия случай , в които пръчка се чупи от замятане.Освен това,може да се счупи от всичко,понякога са достатъчни само няколко песъчинки да надраскат карбона и да се напука и съответно счупи при малко повече натоварване.Не може за 50-60 лв. да искаме чудеса и " всично в едно ". Имам болонеза Тика,но съм имал възможност да изпробвам този Ню Хънтър на 5 метра и смея да твърдя,че за тези пари си е просто подарък.Съвета ми към Цветков е същия,като на CrossFire,именно да се спре на вариянта 5 метра,понеже 6-цата идва малко по-тежичка и виснала и при целодневно държане в ръцете,ще започне да си казва " тежката " дума.Поздрав.
TICA FAN
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Благодаря на всички за мненията.Знам много добре,че пръчката е в ниския ценови клас,но съм все още начинаещ в риболова и предпочитам "учебното ми помагало" на първо време да не струва една камара пари.Пък по-нататък .........ще има и по-класни пръчки/кой не иска нещо по-хубаво/ .......стига дотогава SONY да не излови всичката риба по Марица
.......

А недей така,аз повечето случаи си падам само турист,най-вече зимата,ама важно е поне да се опитва.
Айде честита придобивка,ако ще я взимаш и често да се огъва върха от маришки рибоци. 

TICA FAN
- tsvetkoff
- ще става разбирач

- sandy
- ще става разбирач
3-та година ловя с така пръчка на 5 метра и нямам никакви проблеми.
За тези пари, друга такава няма да намериш.
За тези пари, друга такава няма да намериш.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?