Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

До Софийските Колеги с Молба.
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
До Софийските Колеги с Молба.
Днес сутринта ми се обади Иво-Доктора,да ме зарадва с една "добра новина"че мазетата в тяхният вход са разбивани.В това число и моето мазе.На практика ме върнаха в предучилищна.И на този етап приключих от към рибарски такъми и екипировка.Та Колеги Молбата ми е ако някой от Вас подочуе нещо да ми звънне.Всички ми знаете телефона.Става въпрост за Младостите.Такъмите и екипировка са следните:2бр.рибарски кутии и згъваема маса
Едната кутия и згъваемата маса са на снимката
6бр.дънни въдици,3 спининга,2бр.макари шимано,и още 6бр.макари.Калъф Шимано-тъмно син.12бр.стойки.3бр.палатки и още много....много ценни рибарски такъми.Ще се помъча да качъ още снимки на изброените такъми и екипировки.

Само тези успях да намеря,а устаналите ми ги има в галерията.
Предварително Ви Благодаря.
п.п.Една снимка на вратата.

Едната кутия и згъваемата маса са на снимката
6бр.дънни въдици,3 спининга,2бр.макари шимано,и още 6бр.макари.Калъф Шимано-тъмно син.12бр.стойки.3бр.палатки и още много....много ценни рибарски такъми.Ще се помъча да качъ още снимки на изброените такъми и екипировки.

Само тези успях да намеря,а устаналите ми ги има в галерията.
Предварително Ви Благодаря.
п.п.Една снимка на вратата.

Последно промяна от СЪНДИ на Вто Окт 20, 2009 6:05 pm, променено общо 1 път.
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: До Софийските Колеги с Молба.
Ей да им изсъхнат ръчичките дано! Мамицата им мръсна! За коя Младост става въпрос?
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
-
- разбира нещата
Много кофти колега... Да ги еба в крадливите хора

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Младост 4 блока зад паркинга и автомивка Томов.bradata написа:Ей да им изсъхнат ръчичките дано! Мамицата им мръсна! За коя Младост става въпрос?
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако чуя нещо веднага ще ти кажа. А иначе ако се разходиш по някои магазини нищо чудно да видиш някои от твоите неща. Има места, където продават такъми втора ръка и ако някой ги е оставил може да го докопаш.
ОК,Разбрах те Братле.bradata написа:Ако чуя нещо веднага ще ти кажа. А иначе ако се разходиш по някои магазини нищо чудно да видиш някои от твоите неща. Има места, където продават такъми втора ръка и ако някой ги е оставил може да го докопаш.

- crazybot
- фен клуб-скобар
В мая квартал дори компотите вече не си ги оставяме в мазето
Провери и в залажоните къщи по Младост.
Успех в търсенето на такъмите

Провери и в залажоните къщи по Младост.
Успех в търсенето на такъмите
Последно промяна от crazybot на Вто Окт 20, 2009 2:21 pm, променено общо 2 пъти.
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз след работа ще мина през Никулден в Младост 1 да ги питам пичовете дали не са чули нещо. Също и в Дружба ще мина да ги питам.
-
- фен клуб-скобар
Ебати и гадовете.
Тия са били с БУС ,не може толкова неща, с лека кола да откраднат.
Тия са били с БУС ,не може толкова неща, с лека кола да откраднат.

Мноо изкецана история братле, напрао тръпки ме побиват като си помисля какво ти се е случило. То и ти си си за е...е, ма като се обърне каруцата... знаеш. Дано някакси се намерят нещата, но все пак сложи едно шише с вода в хладилника.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, не се ядосвай, всяко зло - за добро. Мога да ти поадря някои дребни неща, които са ми непотребни. Малък живарник, кеп, куки, плувки ...
Ако имаш нужда, пиши на ЛС.
Ако имаш нужда, пиши на ЛС.
нямам живарник
Ванка братле,много си прав.Ама тия са изрезали дупка на стабилна железна врата.Щото патрона им си е упанал.Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Мноо изкецана история братле, напрао тръпки ме побиват като си помисля какво ти се е случило. То и ти си си за е...е, ма като се обърне каруцата... знаеш. Дано някакси се намерят нещата, но все пак сложи едно шише с вода в хладилника.

Marco Polo написа:Сънди, събота и неделя се разходи по битака...СЪНДИ написа: ОК,Разбрах те Братле.

Колега живея в люлин и тука такива неща се случват често най лесния начин е да хванеш некои местен наркоман и да го попиташ мило 100% е на някои от вашия блок работа или поне със сигурност знае нещо спри се на най-съмнителните контрагенти