Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион
Колега , нищо не каза за неделя. Кажи поне как мина сватбата.
Тази на която аз бях беше много

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Свадбата си беше много добре, ама риболова бон бок
Аз, Минко<gosta> и дядото в 7 часа бяхме на линия, но не и рибите.
Бяхме от другата страна на стената на скалите ,понеже вълеше и ме беше страх да влизам от към устието.Но няма ше и нужда язовира спада с по половин метър на ден устието се е дръпнало под скалите на станцията.
3 каракуди 500-600г. 5 червеноперки средни и 1 кило чаушан общо сичките за цял ден.шукадар захранка но рибата не се влияееше от нея на сичко се пробва но просто нещеше да кълве.
1 тапа цял ден мятахме на чаушан както ти ми каза но нито удър нито нищо.
Едно приятелче дойди и хвърляше на силикон нито удар нито нищо на Бяла риба. Но пък закачи толуп на силикон и си го изкара 5-6 кила горе доло.

Бяхме от другата страна на стената на скалите ,понеже вълеше и ме беше страх да влизам от към устието.Но няма ше и нужда язовира спада с по половин метър на ден устието се е дръпнало под скалите на станцията.
3 каракуди 500-600г. 5 червеноперки средни и 1 кило чаушан общо сичките за цял ден.шукадар захранка но рибата не се влияееше от нея на сичко се пробва но просто нещеше да кълве.
1 тапа цял ден мятахме на чаушан както ти ми каза но нито удър нито нищо.
Едно приятелче дойди и хвърляше на силикон нито удар нито нищо на Бяла риба. Но пък закачи толуп на силикон и си го изкара 5-6 кила горе доло.
- bigfish133
- ще става разбирач
Еми нормално за това бързо падане на язовира да няма риба. Миналия път си личеше че пада ама беше по - малко. Въпреки лошото инфо ще ида да се пробвам за последно още веднъж . Може и да е тази седмица
Наслука на всички!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ох пикапчето ми е пълно щеката платформата и останалите джажи?????
Въпросът е къде?????
Да се иде утри.?????
В Петък с бащата ще сме на яз.Леново ,ама аз утри къде да се пробвам чак в 5 часа съм на зъболекър цял ден у нас няма да е бъди.
Чуда се на Мечка ли да отскоча, пак на Брягово ли да пробвам караконджорите.На Моминско ли да мина по тънкана
Чуда се и се мая като залюхан, дълече не ми се ходи става въпрос за нащи си морета.

Някой нещо да подскажи???
Въпросът е къде?????
Да се иде утри.?????
В Петък с бащата ще сме на яз.Леново ,ама аз утри къде да се пробвам чак в 5 часа съм на зъболекър цял ден у нас няма да е бъди.
Чуда се на Мечка ли да отскоча, пак на Брягово ли да пробвам караконджорите.На Моминско ли да мина по тънкана

Някой нещо да подскажи???
Здравейте колеги,имам един въпрос.Чух за някакъв язовир от лявата стран на пясъчник,влизало се някъде преди заведението срещу стената,бил на един-два километра от пътя.Неплатен , а с билет ,излизало шаран ,каракуда и толупи.Някой знае ли нещо по въпроса,или някакво инфо,защото моята информация не е от достоверен източник?Благодаря предварително.
[quote="chestarfield"]Ох пикапчето ми е пълно щеката платформата и останалите джажи?????
Въпросът е къде?????
Да се иде утри.?????
Вчера (21.10) едни комшйчета са били на Моминско на перце за кефал. Само дребни костучета.
И аз се чудя на каде да хвана в събота, Леново, Моминско, 40-те, а а сега взех да се замислям над Марица около Поповица, по точно преди селото от гугала се виждад добри места.Не сам ходил до сега по Марица винаги си мисля че е мръсна и се отказвам.Но трябва да се пробва.
P.S. Малко със закъснение ама нейсе
Въпросът е къде?????
Да се иде утри.?????
Вчера (21.10) едни комшйчета са били на Моминско на перце за кефал. Само дребни костучета.
И аз се чудя на каде да хвана в събота, Леново, Моминско, 40-те, а а сега взех да се замислям над Марица около Поповица, по точно преди селото от гугала се виждад добри места.Не сам ходил до сега по Марица винаги си мисля че е мръсна и се отказвам.Но трябва да се пробва.
P.S. Малко със закъснение ама нейсе

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз продължавам с несгодите
ем незнам само аз ли съм зле или и има други колеги, но по-слаба есен от към риболов аз не съм имал 33 години обикалям нащи си язовири такова не даване никога не е било.
Вчера на Мечка на дъните нито удар нито нищо на щеката 15 кефалчета колкото кутрето ми,4 червеноперки гори доло добри и един костур около 500г.
Днеска на яз.Леново същата работа неще и неще ебати и каракудата.Едвам едвам с бащата направихме по 3-4 кила риба"каракуда".А там попринцип под 10 кила не се тръгва.Нито кефал, нито алай, камо ли пък шаран.
Е поне имах нещо в живарника есенен победител в региона за мен е Леново, поне за сега.Ех каде са минало годишните шарани от Мечка???????
П.П имах на лични молба от колега ама съм му изтрил писмото
За Брягово бях писъл малко по-нагоре, невярвам състоянието му да се е подобрило,след като го точат за да го мрежат.

Вчера на Мечка на дъните нито удар нито нищо на щеката 15 кефалчета колкото кутрето ми,4 червеноперки гори доло добри и един костур около 500г.
Днеска на яз.Леново същата работа неще и неще ебати и каракудата.Едвам едвам с бащата направихме по 3-4 кила риба"каракуда".А там попринцип под 10 кила не се тръгва.Нито кефал, нито алай, камо ли пък шаран.
Е поне имах нещо в живарника есенен победител в региона за мен е Леново, поне за сега.Ех каде са минало годишните шарани от Мечка???????
П.П имах на лични молба от колега ама съм му изтрил писмото

- bigfish133
- ще става разбирач
Абе лошо , нелошо мисля да ида да се пробвам още веднъж утре. Може и да е за последно за тази година. Пустото Брягово много ми харесва пък за белите няма кво да говорим. Наслука на всички , ще пиша после.chestarfield написа:... За Брягово бях писъл малко по-нагоре, невярвам състоянието му да се е подобрило,след като го точат за да го мрежат...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз също не съм се отказал от нито един от изброените язовири,дажи като ми е слаб риболова ощи повиче се нахъсвам да ходяbigfish133 написа:Абе лошо , нелошо мисля да ида да се пробвам още веднъж утре. Може и да е за последно за тази година. Пустото Брягово много ми харесва пък за белите няма кво да говорим. Наслука на всички , ще пиша после.chestarfield написа:... За Брягово бях писъл малко по-нагоре, невярвам състоянието му да се е подобрило,след като го точат за да го мрежат...

Охо ощи един месец имаме на разположение за добър риболов.

- bigfish133
- ще става разбирач
Валааааааааат от Брягово
Цял ден клепах - отидох само за бяла , плувка разпънах колкото да наловя чаушан , ма нема. Имах само едно кълване и то нереализирано. Иначе доста колеги пробваха на спининг и един от тях се представи доста добре. Другата седмица за Димитровден мисля и аз най - накрая да си подаря един спининг, щото му се каня от бая време. Дано да пишете по добри новини от мен!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не се коси аз се почувствах по-същия начин миналата седмица, се едно не познавам водоемаbigfish133 написа:Валааааааааат от БряговоЦял ден клепах - отидох само за бяла , плувка разпънах колкото да наловя чаушан , ма нема. Имах само едно кълване и то нереализирано. Иначе доста колеги пробваха на спининг и един от тях се представи доста добре. Другата седмица за Димитровден мисля и аз най - накрая да си подаря един спининг, щото му се каня от бая време. Дано да пишете по добри новини от мен!

Абе ще дойди видолов ден

Утри излизам от нощна и се чуда дали да не се чупа пак на Мечка, ни ми се работи ни ми се спи като на е кълве

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Вчера след работа наминах да пробвам Моминския с едно приятелче и дядото.Доволно се представи от към кефал язовирчето имах около 30 кефалдока 200-300-400грама.Дядото се отчета с по малко но за сметка на това удари 4-5 мерни мрени 25-30 санта.Рибата кълвеше много добре но постепено почна да се дърпа навътре 9-10-11-12-13 метра и като с нож одряза.
След обяд се завъртяха едни костурчета, колкото кутрето направо ни разгониха фамилията пък и стана време да поспа и в 14 часа да на няма.
Направо му се чуда на този язовир как успява да си съхрани рибата предполагам че по канала се качва.
.Днеска починах, хапнахме пийнахме за здравето на бълдъзата
и утри пак на линия за кефалчета.
След обяд се завъртяха едни костурчета, колкото кутрето направо ни разгониха фамилията пък и стана време да поспа и в 14 часа да на няма.
Направо му се чуда на този язовир как успява да си съхрани рибата предполагам че по канала се качва.
.Днеска починах, хапнахме пийнахме за здравето на бълдъзата

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ето и малко снимки от другия ден на Моминския язовир;
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=29914
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=29914
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Брей само аз ли хода за риба бре:
щот само аз пиша
Утри Бат Дончо ще ми разкрива тънкостите на спининговия риболов по Марица.
Асенчо ша ходи за сомове и щуки
ша има много смях,па недай си боже лепна няква попова лажичка
и жената вече ша ме отпиши целогодишно.
Да се надяваме че ще имаме за какво да се похвалим, и да снимаме.

Утри Бат Дончо ще ми разкрива тънкостите на спининговия риболов по Марица.

Асенчо ша ходи за сомове и щуки

Да се надяваме че ще имаме за какво да се похвалим, и да снимаме.
Не се притеснявай - следим темата с интерес!
И ние ходим, ама по-рядко защото работа много - трудно се откъсва човек.
Да вземете и да се организирате за среща, че имам въпроси за водоемите около Асеновград. Ще ти пиша на ЛС за какво става въпрос.
Къде ходите по Марица - над Пловдив, под Пловдив?
Когато сте със спининга имам предвид.
И ние ходим, ама по-рядко защото работа много - трудно се откъсва човек.
Да вземете и да се организирате за среща, че имам въпроси за водоемите около Асеновград. Ще ти пиша на ЛС за какво става въпрос.
Къде ходите по Марица - над Пловдив, под Пловдив?
Когато сте със спининга имам предвид.
"Щастие за всички, щастие даром!"