Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

До Софийските Колеги с Молба.
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- valeri
- разбира нещата
Re: До Софийските Колеги с Молба.
Кофти работа ами да си ми по близо и аз бих ти дал няколко неща.
Виж колегите какво ти разправят да провериш из битаците..
Сега се сещам ,че на женския пазар имаше отзат някъде се падаше един рибарски магазин и там съм виждъл да оставят стари принадлежности за продан,.
Виж колегите какво ти разправят да провериш из битаците..

Сега се сещам ,че на женския пазар имаше отзат някъде се падаше един рибарски магазин и там съм виждъл да оставят стари принадлежности за продан,.

Добре де, дори да види някой да продава от неговите неща на битака, какво може да направи?
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На битака нямам идея, но ако види в магазин - може да направи доста. На битака със сигурост ще го излъжат.
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
To kaто се обърне каруцата - пътища много, ама пак по-добре късно, отколкото никога - сложи си аларма.
Има евтинки, които ти свирят вкъщи, ако някой ти влезе в мазето, таванската, гаража...че и у вас.
Има евтинки, които ти свирят вкъщи, ако някой ти влезе в мазето, таванската, гаража...че и у вас.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Съвет !
Ако си познаеш някой от нещата на пазара не бързай да разпитваш или да дигаш панаир.
Подмини ,обади се на полиция и изчакай да отидеш с тях. Най-добре е и да не си сам .
Така имаш шанс да си върнеш по-голяма част от нещата .
Ако си познаеш някой от нещата на пазара не бързай да разпитваш или да дигаш панаир.
Подмини ,обади се на полиция и изчакай да отидеш с тях. Най-добре е и да не си сам .
Така имаш шанс да си върнеш по-голяма част от нещата .
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
пак за риба ще отидем !!!

-
- учете се от него
Кофти работа
, няма да помогне, но - съжалявам 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
много е гадно дано имаш успех с търсенето
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Как може да си държите нещата у мазате бре ....
Много жалко.

-
- вече хвърля и на тежко
Иди на Женския пазар.Разпитай за Хъмата.Продаваше употребявани рибарски такъми.Сергията му беше около тези които продаваха брадви,метли и т.н.Хъмата му е прякора,защото преди всяка дума прави едно "хм".Дръпни го някъде настрана и го черпи едно питие.Разкажи му какво са ти откраднали и го помоли за помощ.Преди няколко години мой приятел срещу скромна сума си върна всичко откраднато от апартамент в Лозенец.Не се разправяй сам,а съобщи в РПУ Младост,ако още не си го направил.
Като се сетя в Младост 4 колко мургави събратя има не се учудвам,просто ценни неща не трябва да се държат в мазето
Сънди,понеже познавам страшно много хора в Младост 4 (в това число и някои по така) веднага ще звънна няколко телефона да разпитам дали са чули за подобно нещо.Очаквай инфо по късно довечера или утре.

Много гадна история, за съжаление нормална за уникалната ни държава.
Аз до тук съм с две коли назад, два пъти ми разбиваха апартамента, един път вилата и три пъти ми крадаха от колата касетофона. А съм на 26 само да го е.а!
В Младост съм живял и като пострадал се наложи да се позапозная по отблизо с нещата.
В София дейтват 70 ! бригади за взломни кражби. В Младост се подвизават около една трета от тях.
Отделно има самосиндикални наркомани, но те н изкарват дълго. Това ми е информация и от полиция и от разни "играчи".
дано да имаш късмет и да намериш нещо на местата на които колегите са ти казали. И сигнализирай в полицията, че ми е писнало да гледампо новините как им намалявали неразкритите престъпления по статистика.
Поздрави и Успех
Аз до тук съм с две коли назад, два пъти ми разбиваха апартамента, един път вилата и три пъти ми крадаха от колата касетофона. А съм на 26 само да го е.а!
В Младост съм живял и като пострадал се наложи да се позапозная по отблизо с нещата.
В София дейтват 70 ! бригади за взломни кражби. В Младост се подвизават около една трета от тях.
Отделно има самосиндикални наркомани, но те н изкарват дълго. Това ми е информация и от полиция и от разни "играчи".
дано да имаш късмет и да намериш нещо на местата на които колегите са ти казали. И сигнализирай в полицията, че ми е писнало да гледампо новините как им намалявали неразкритите престъпления по статистика.
Поздрави и Успех
Много вероятно е това да са хора,които те познават.Щом са взели и дупка по вратата да правят,вероятно са знаели,че си държиш там нещата.Наистина много жалко и като си помисля,колко неща са ти взели,ми става и на мен кофти.Дано ситуацията се разреши и си върнеш поне част от нещата.
TICA FAN
-
- разбира нещата
Колега помисли дали си водил в последните 10 дни човек ,който до сега не е знаел твоето мазе и ако си водил такъв човек сам знаеш какво да правиш.Дано успееш да си възвърнеш инвентара.

- crazybot
- фен клуб-скобар
Професионалните крадците гледат по вратите-която им се вижда по-хубава разбиват нея. Нямат да ти разбият некоя дървена врата която едвам се крепи. Докато наркоманчетата разбиват тия които могат
SONY при нас бяха направили дупка в стената ,а в мазето нямаше нищо

SONY при нас бяха направили дупка в стената ,а в мазето нямаше нищо