Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Осигурих си шараните за Никулден!
Осигурих си шараните за Никулден!
Здравейте колеги,
Днес рано сутринта бях на Негован - голямата баластриера с многото кал. На стръв омесен хляб със стърган кашкавал и прах от гранула свински фураж, след сериозно предварително захранване с хляб и кюспе хванах тия три шарана:

Работех с ваглери 8 гр на дълбочина 4,20, недалече от брега.
Наслука
Днес рано сутринта бях на Негован - голямата баластриера с многото кал. На стръв омесен хляб със стърган кашкавал и прах от гранула свински фураж, след сериозно предварително захранване с хляб и кюспе хванах тия три шарана:

Работех с ваглери 8 гр на дълбочина 4,20, недалече от брега.
Наслука
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко

- Обратна връзка:
-
CRAZY_FISHER
- новобранец

Здравей Крейзи Фишър, Ивак правилно казва, че мястото е много куцо и това е така, но ще го опиша по-точно. Това е югозападния бряг на баластриерата преди Негован. Пътуваш от Орландовци през Битака, Петте могили и веднага след тях - след моста над река Искър завиваш наляво към Негован. След два-три километра вдясно се вижда пресевното съоръжение, но на двеста метра преди него има черен път вдясно - хващащ по него и все направо, докато стигнеш брега, там вече какво място ще си избереш е твоя работа, но дълбочините са големи -затова захрани на десет петнайсе метра от брега с прашка - бели червеи, гранули, може хляб и кюспе-рехаво и ги търси при самото дъно, дано имаш късмет, а и другите колегиCRAZY_FISHER написа:Колега къде по-точно си бил опиши мястото.Предварително благодарим
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
CRAZY_FISHER
- новобранец

Здравей Доцент,още в събота намерих мястото.5 мин. след като пристигнахме дойде друг човек и ние му споделихме , че сме разбрали от интернет за, което той много се ядоса и псува по твой адрес половин час "Аз да му казвам къде има риба той по интернет че ми пише".В последствие той ти се обади и тогава разбрахме,че сте роднини.Добър риболов се получи също така се запознах и обмених опит с други колеги.
Голяма риба хвани,Голяма дума не казвай
CRAZY FISHER, тоя симпатяга дето ме напсува по джиесема е моят пръв приятел ПенкоCRAZY_FISHER написа:Здравей Доцент,още в събота намерих мястото.5 мин. след като пристигнахме дойде друг човек и ние му споделихме , че сме разбрали от интернет за, което той много се ядоса и псува по твой адрес половин час "Аз да му казвам къде има риба той по интернет че ми пише".В последствие той ти се обади и тогава разбрахме,че сте роднини.Добър риболов се получи също така се запознах и обмених опит с други колеги.
Само му виж усмивката:

Как да му се сърдиш на тоя сладур
Снимал съм го на същото място с хванат от него шаран по-миналата неделя.
Аз знам, че никой не може да хване рибата на другия - затова ви дадох съвсем конкретна и точна информация, пък нека ме псува и брат ми Пенко
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
CRAZY_FISHER
- новобранец