турнир Спортен риболовец

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

haga
разбира нещата
разбира нещата

Re: турнир Спортен риболовец

Мнение от haga »

Майсторе ,не се извинявай.И на най-добрите се случва.Догодина първи! :smt023
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе, чух че оня пич, като хванал " десятката(шаран), заебал щеката и стола, отишъл и хапнал порция кебапченца с биричка и после се върнал да продължи състезанието.... :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

haga написа:Майсторе ,не се извинявай.И на най-добрите се случва.Догодина първи! :smt023
Няма за какво да се извинявам,а не се чувствам засрамен,разбрах си грешката ,която допуснах първоначално,но и да не бях я допуснал беше от неособенно значение,дали ще си 50-60 или 12...и е все тая.А и съм усещал тръпката от победа на този турнир,победа ,защото абе както и да е разлика от 80гр.,а фокс териера го нахраних с костури,а после се оказа ,че яденето му е било с фатален край :D :D :D
Изображение
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Аз бях в четвърти сектор - най - дашния от към риба. Представете си какво е усещането като разбереш на втория час, че тапата е надърпал около 20 кила риба :shock: :shock: :shock: :shock: . В средата на сектора рибата беше епизодична и не се влияеше абсолютно от нищо. Ловяха се случайно преминаващи, вероятно кьорави риби и дребни костурчета и каракудки. Въпреки това състезанието беше изключително интересно и аз съм доволен от 20 -тото си място. Още веднъж браво на Папарака и на Чичо Веско за организацията и браво на нашите момчета - Драго и Заприн, които доказаха че риболова в Пловдив е на ниво.............
Изображение Пазете природата чиста !!!!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

едрата риба беше в 4-ти сектор, мисля заради по-голямата дълбочина...победителя в състезанието почти на всяко хвърляне имаше кълване на едра риба...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

milo69 написа:едрата риба беше в 4-ти сектор, мисля заради по-голямата дълбочина...победителя в състезанието почти на всяко хвърляне имаше кълване на едра риба...
Денивелацията на канала е нищожна,не е това причината,просто рибата влиза винаги от края в секторите ,когато са разделени-остава се едно празно място между тях,даже и малко повече.
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

butnik написа:
milo69 написа:едрата риба беше в 4-ти сектор, мисля заради по-голямата дълбочина...победителя в състезанието почти на всяко хвърляне имаше кълване на едра риба...
Денивелацията на канала е нищожна,не е това причината,просто рибата влиза винаги от края в секторите ,когато са разделени-остава се едно празно място между тях,даже и малко повече.
не знам колко е разликата в дълбочината, но има огромна разлика в улова като цяло между 1-ви и 4-ти сектор- втория в класирането в 1-ви сектор има килограми колкото двайстия в касирането в 4-ти...аз поне нямам друго обяснение...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Това обяснявам рибата влиза винаги открая :idea: не е в дълбочината,мога да ти кажа даже къде са и дупките,няма място на което да не съм ловил,познавам канала като....По тази логика около моста трябваше да са с по 100кг. риба.Защото,абе знаете къде всеки ден се храни рибата.
Bavareca180
новобранец
новобранец

Мнение от Bavareca180 »

мене ако питате тва време е.. мамата на пеизажа.бяхме се надъхали да скубем яко ама уви изядохме му главата..... :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”