Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За Сървайвърите
Модератор: dantho.mihov
- man1966
- ще става разбирач
За Сървайвърите
Гледам аз- имат си въдица,примамки,па в риболова хич ги нема- дали няма риба в таз бистрата вода или държащия въдицата си е объркал призванието?
Как мислите а...

Как мислите а...

Я елате рибенца при батко...
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Доколкото съм 4увал там е царството на рибата,така 4е няма да е от безрибие.По-вероятно е 7/8 и Слави така да са го измислили,виждате ли умират от глад и т.н,все пак трябва да е интересно за нас зрителитеsampo написа:Не съм чувал океан да е даван на български арендатори , следователно риба трябва да има![]()
![]()

Те ако хва6таха риба няма6е да е интересно

Ех да може да ни пуснат нас там

- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
Срам за БГ сървайварщината !!! Тия там са от олигофрен нагоре...нали видяхте като валя как ги мързеше къща да си направят - вие за риболов ми говорите !
имаше една наша позната...беше на кастинга и я бяха взели но с условието докато е там...всеки ден да повръща ако ще и в гъза да си бърка !!!!!!!!!!!!!!!!!
момичето отказа най категорично !
всичко е нагласено, а Слави е бесен за тъпото си предаване ! Ма така е който наема остров в сезона на бурите за да му е тъничко....плаща дебеличко като вали и екипа неможе да снима...а само лежи и пърди и папка...
....избил е кочината дългия....вервайте ми !
да беше взел Д'урумий да режисира поне риболова
по добре щеше да е...ма нали 7/8 са супер специалисти чалгаджий сега се понасраха като стана реч за външно предаване...далечко от чалгаджийницата
поне Българския мързел и непокизъм се видяха в пълна сила !!! ...кефят ме тия ей богу

имаше една наша позната...беше на кастинга и я бяха взели но с условието докато е там...всеки ден да повръща ако ще и в гъза да си бърка !!!!!!!!!!!!!!!!!
момичето отказа най категорично !
всичко е нагласено, а Слави е бесен за тъпото си предаване ! Ма така е който наема остров в сезона на бурите за да му е тъничко....плаща дебеличко като вали и екипа неможе да снима...а само лежи и пърди и папка...
....избил е кочината дългия....вервайте ми !
да беше взел Д'урумий да режисира поне риболова

Господ може всичко чада мой !
ОТЧЕ съгласен съм с тебе за българските сървайвъри ...ама що тури Дурумия напреж...да беше взел Д'урумий да режисира поне риболова ...та той горкия без тебе и една Варна Оупън в Кранево 2006 ....неможа да докара до края...ти на остров ТАМБУКТУ ще го пращаш...участниците само заргани ще повръщат...той друга риба освен зарган и некоя платеринка-лайнярка не познава....хахахаха...