За Сървайвърите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

За Сървайвърите

Мнение от man1966 »

Гледам аз- имат си въдица,примамки,па в риболова хич ги нема- дали няма риба в таз бистрата вода или държащия въдицата си е объркал призванието?
Как мислите а... :roll: 8)
Я елате рибенца при батко...
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Не съм чувал океан да е даван на български арендатори , следователно риба трябва да има :wink: :wink: :wink:
На платено не одим !
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kal4ev »

sampo написа:Не съм чувал океан да е даван на български арендатори , следователно риба трябва да има :wink: :wink: :wink:
Доколкото съм 4увал там е царството на рибата,така 4е няма да е от безрибие.По-вероятно е 7/8 и Слави така да са го измислили,виждате ли умират от глад и т.н,все пак трябва да е интересно за нас зрителите :).
Те ако хва6таха риба няма6е да е интересно :),ей тъй си мисля аз !
Ех да може да ни пуснат нас там :lol:
Аватар
Carp Master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Carp Master »

Верно там е царството,ама.......ДАЙ ХРАНА НА БЕЗДОМНИЯ И ЩЕ Е СИТ 1 ДЕН....НАУЧИ КО ДА СИ ХВАЩА-СИТ ЦЯЛ ЖИВОТ ;)
Разговор в къщата на рибар:
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Момчета тиа там са си аджамии, доколкото знам там да плювнеш и ще хванеш.Не ги ли виждате най добри са на интригите,за риболова само са чували.Горките ако ги оставят наистина без храна там ще си останат само ,че малко поумрели.Барем да се плющяха ,ама и на това са слаби :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Срам за БГ сървайварщината !!! Тия там са от олигофрен нагоре...нали видяхте като валя как ги мързеше къща да си направят - вие за риболов ми говорите !

имаше една наша позната...беше на кастинга и я бяха взели но с условието докато е там...всеки ден да повръща ако ще и в гъза да си бърка !!!!!!!!!!!!!!!!!

момичето отказа най категорично !

всичко е нагласено, а Слави е бесен за тъпото си предаване ! Ма така е който наема остров в сезона на бурите за да му е тъничко....плаща дебеличко като вали и екипа неможе да снима...а само лежи и пърди и папка...

....избил е кочината дългия....вервайте ми !

да беше взел Д'урумий да режисира поне риболова :lol: :lol: :lol: по добре щеше да е...ма нали 7/8 са супер специалисти чалгаджий сега се понасраха като стана реч за външно предаване...далечко от чалгаджийницата :lol: :lol: :lol: поне Българския мързел и непокизъм се видяха в пълна сила !!! ...кефят ме тия ей богу :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ОТЧЕ съгласен съм с тебе за българските сървайвъри ...ама що тури Дурумия напреж...да беше взел Д'урумий да режисира поне риболова ...та той горкия без тебе и една Варна Оупън в Кранево 2006 ....неможа да докара до края...ти на остров ТАМБУКТУ ще го пращаш...участниците само заргани ще повръщат...той друга риба освен зарган и некоя платеринка-лайнярка не познава....хахахаха... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”