Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

БТК -VIVACOM
Модератор: dantho.mihov
- Кузмич
- dreamer
Re: БТК -VIVACOM
Абе трай си да не те усетят и тва е ,иначе договорите са им перфектни.katri написа:и аз съм на тази промоция - годината ...Ползвах 12мб за 20 лв на БТК някаква промоция беше
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И при мен е така,но заедно с телефона.slivnalia написа:Пичове темата е малко нетипична за форума,но колеготе да ме извинят.Става дума за това ,досега плащах месечен абонамент към БТК 22 лв и някакви стотинки.
Днес получих фактура от името на VIVACOM ,от която разбирам че сметката ми вече е 27.40 лв.Други като мен дали има,чудя се и се мая ,аджеба що ,ми вдигат таксата,само на мен ли е ,или промениха таксите![]()
Тея да не са банка ,че да вдигат лихвите![]()
Аааааааааа.....ше има платя ама друг път
Едно време дядото ( лека му пръст ),направи договор за половин такса,и така си върви и сега,
така че ми се струва за мен нормално тая сума.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И аз бях на тая промоция 12 GB но мене ме предопредиха за това че след изтичане на договора таксата ще бъде 25 лв. Исках тест на връзката и се оказа че номера не отговаря за 12 GB и сега на 6 за21+сим . Относно услугите доволно. Ако някой в Ямбол каже че за тая цена има по добара оферта 

-
- кандидат преподавател
И аз вече съм на тази оферта ,за сега проблем нямаplps написа:И аз бях на тая промоция 12 GB но мене ме предопредиха за това че след изтичане на договора таксата ще бъде 25 лв. Исках тест на връзката и се оказа че номера не отговаря за 12 GB и сега на 6 за21+сим . Относно услугите доволно. Ако някой в Ямбол каже че за тая цена има по добара оферта

- Кузмич
- dreamer
Абе аз ще скърцам със зъби още 10 месеца и ще им цитирам Любо Пенев.
Айде със здраве.
Айде със здраве.
Мойсей: "Законът е всичко!"
- crazybot
- фен клуб-скобар
Оня ден дойде сметка за телефона 31 лева при положение че е говорено за 4 лева 

-
- новобранец
Май няма друг сайт,който да включва определението ИДИОТИ.По- нагли идиоти не бях срещал.Шест месеца преди края на срока на договора с тях започват да звънят всеки ден за да ти предлагат всякакви глупости само и само да не си помислиш да се откажеш от тях.И така от дума на дума сами си решават,че си съгласен и сами си правят нов договор за още една годин
а-БЕЗ ТВОЕ СЪГЛАСИЕ И БЕЗ ДА СИ ПОДПИСВАЛ НИКАКЪВ ДОГОВОР. И ТАКА СТАВАШ ТЕХЕН РОБ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ.Служителите им се правят на луди/или пък са си такива/и започват да те разхождат от Надежда до Централна поща,а от там за да не можеш да се осъзнаеш те изпращат по Цариградско шосе за ....
Чудя се това БИЗНЕС ли е,КАПИТАЛИЗЪМ ли е......????Сигурен съм , че е пълна простотия!!!!Нима си мислят,че така ще задържат клиентите си?Това ли можаха да измислят болните им мозъци? НИКОГА ВЕЧЕ VIVACOM.!Н И К О Г А !!!!!!!!
а-БЕЗ ТВОЕ СЪГЛАСИЕ И БЕЗ ДА СИ ПОДПИСВАЛ НИКАКЪВ ДОГОВОР. И ТАКА СТАВАШ ТЕХЕН РОБ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ.Служителите им се правят на луди/или пък са си такива/и започват да те разхождат от Надежда до Централна поща,а от там за да не можеш да се осъзнаеш те изпращат по Цариградско шосе за ....
Чудя се това БИЗНЕС ли е,КАПИТАЛИЗЪМ ли е......????Сигурен съм , че е пълна простотия!!!!Нима си мислят,че така ще задържат клиентите си?Това ли можаха да измислят болните им мозъци? НИКОГА ВЕЧЕ VIVACOM.!Н И К О Г А !!!!!!!!
-
- кандидат преподавател
Момчета,няма праведни в този бизнес.М-тел с договорите за мобилни телефони е същата договорна преебавка.Разчита се на това,че в България никой не чете договора предварително,преди да го подпише.И всички изпускат написаното ситничко кога свършва промоцията и почва бръсненето без сапун;вкл.това,че за да се прекрати договора,трябва да се подаде молба един месец преди изтичане на договорения срок.Иначе Интернета тук ме устройва - не е нито БТК,нито Вива,нито М-тел.Не е кабелен,оптична връзка е,понякога ич го няма няколко часа,ама е само 18 лв на месец и фирмата е демократична-можеш да забавиш плащането 4-5 месеца-няма проблеми,не ти го спират.Когато нямам интернет -е, изтрайва се,чета книги,гледам филми на DVD-то,глезя жената и т.н.плюс 

- КИРО
- Обратна връзка:
Тянка,и моята сметка всеки месец е толкова.
НО,вътре влиза и таксата ми за телефона ( навремето имаше една тънка пенсионерска такса ).
Да не би и при теб да е така ?
НО,вътре влиза и таксата ми за телефона ( навремето имаше една тънка пенсионерска такса ).
Да не би и при теб да е така ?
- krokibg
- учете се от него
Скоро пробвах интернета на Виваком
Взех една флашка за безжичен интернет с 5 ГБ на месец и право на язовира да пробвам връзката.Предварителните такси и т.н си платих и трябваше да плащам 35-или 45 лева ли беше на месец за интернета,ако не надвиша тези 4-5 ГБ.Инсталирах флашката,и тръгнах да търся добра позиция за да има добър обхват,кура му,нямат добро покритие,макар да имат клетка над селото.След като разбрах че няма да стане,продължиш да си ползвам Глобъл и флашката на Виваком,отиде в чантата и не съм я ползвал повече.Договора обаче си е договор и аз като коректен човек,отидох да си платя 45лв.отивам в офиса им и се втрещих,когато ми казаха че имам да плащам 106лв.Нито съм свалял музика,нито филми,единственно влизам по форумите и във Феисбук.Тия са решили че не разбирам от интернет и тръгнаха да ми късат главата.Псувах ги половин час и накрая ги поканих да доидат да си вземат парите.Тия са тотални измамници,и съветвам всички да не ползват услугите им.Също така,правят номера и пускат бъгове в телефоните с опцията за настроиките на съобщенията и т.н.Бягайте от тези измамници със 100км в час и от място.Ползвам Глобъл от години,имам безжичен интернет + 3 телефона и сметката ми за този месец е проверена вчера - 79.40 за четирите карти.Това е положението.Говоря безплатно с всички абонати на Глобъл,без ограничение в минутите,имам и по 100 минути за другите оператори.Глобъл са за сега най-коректни за мен.М-тел също са мошенници,и те лъжат в сметките и Ви съветвам да не плащате нищо 3-4-5 месеца и тези договори автоматично приключват.При мен поне,така стана след 6 месеца и М-тел ме хванаха за оная работа.Има обаче един проблем,трябва да се платят тези пари,каквото и да стане ще ги вземат,въпроса обаче е да елиминирате договора и това става както Ви писах по-горе,плащате парите но след поне 6 месеца-година и да го духат,само не взимайте подновена карта и като платите,просто не подписвайте повече нищо.Успех

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Миналата година ми се наложи да пътувам из Европа и ми трябваше безжичен интернет за колата.
Бух в М-тел, подписване на договор, предплащане за интернет в роуминг и юруш по пътищата.
Не успях да използвам всички Мб от предплатения нет, върнах се и не съм го ползвал въобще, седи си в чекмеджето в офиса. При подписан договор за 16 лв такса на месец всеки месец ми идва сметка за 60-70-80 лв за използван интернет.
Ходих да се разправям и полза никаква, при по-сериозно дъгане на патардия почваха да заичат и да мънкат и толкова, даже и справка не ми дадоха, Та да го духа и М-тел. имам още 3 месеца и ми изтича договора и изхвърлям устройството в печката
Бух в М-тел, подписване на договор, предплащане за интернет в роуминг и юруш по пътищата.
Не успях да използвам всички Мб от предплатения нет, върнах се и не съм го ползвал въобще, седи си в чекмеджето в офиса. При подписан договор за 16 лв такса на месец всеки месец ми идва сметка за 60-70-80 лв за използван интернет.
Ходих да се разправям и полза никаква, при по-сериозно дъгане на патардия почваха да заичат и да мънкат и толкова, даже и справка не ми дадоха, Та да го духа и М-тел. имам още 3 месеца и ми изтича договора и изхвърлям устройството в печката

Занеси Флашката при нотариус и я запечатайте в касаIvak написа:Миналата година ми се наложи да пътувам из Европа и ми трябваше безжичен интернет за колата.

Така ще си решиш проблемите

-
- ще става разбирач
Явно само аз нямам проблеми с БТК
На ADSL съм вече две години и съм доста доволен. Нета си ми е на макс винаги и на месец да ми се събира 20мин без нет. За мен това е важно.
Съпорта им са кухи лейки - винаги изкарват проблема при абоната, като в 90% от случаите са наясно, че е при тях. Но за радост ми се е налагало да го ползвам три пъти за две години.

На ADSL съм вече две години и съм доста доволен. Нета си ми е на макс винаги и на месец да ми се събира 20мин без нет. За мен това е важно.
Съпорта им са кухи лейки - винаги изкарват проблема при абоната, като в 90% от случаите са наясно, че е при тях. Но за радост ми се е налагало да го ползвам три пъти за две години.

- Павел Иванов
Ивчо , то за тва не се взима от никой оператор трафик а се взима вариант неограничен нет ако и след еди колко си гига да пада скороста реЗкоIvak написа:... При подписан договор за 16 лв такса на месец всеки месец ми идва сметка за 60-70-80 лв за използван интернет...

Любе , ниският "неограничен" на М-Тел ти е 24.90лв. с ДДСто и си е се толкоз без значение колко трафик ще навъртишЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:....Взех една флашка за безжичен интернет с 5 ГБ на месец и право на язовира да пробвам връзката.Предварителните такси и т.н си платих и трябваше да плащам 35-или 45 лева ли беше на месец за интернета,ако не надвиша тези 4-5 ГБ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- КИРО
- Обратна връзка:
Ае ,мислех нещо ново да въведа у форума - ( директно предаване от морето ),
ама с тия кинти ме отказахте ве.
ама с тия кинти ме отказахте ве.