Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

момчета трябва ми помощ
Модератор: sapuna
-
- новобранец
момчета трябва ми помощ
Здравейте!Искам да направя подарък на мъжът ми и да го изнедадам приятно!Знам че е фен на фирмата JRC и искам да му взема пръчка и макара.Знам че преди си е пазарувал от алем,но сега като отворя страницата им,тя не се отваря!Посъветвайте ме за магазин ,който предлага артикули на JRS и съответно какъв точно да е модела на макарата и пръчката,като имате в предвит,че той е любител на шаранджийския риболов.Благодаря Ви предварително за времето което ще ми отделите,за да ми помогнете да зарадвам мъжът ми!
Re: момчета трябва ми помощ
По добре му вземи стол,легло или друг аксесуар който няма иначе рискуваш да не му е от полза пръчката защото шаранджийките е хубаво да са три еднакви пръта с еднакви макари!
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- новобранец
Извинявайте!От София съм!
-
- новобранец
А къде мога да намеря да ги купя?Аз му бях взимала сак,най-различни кутии,риболовни обувки,яке за риболов и вече акъла не може да ми го роди с какво да го изненадам.И по точно кажете и от къде в софия мога да му купя артикули на тази марка?fider написа:По добре му вземи стол,легло или друг аксесуар който няма иначе рискуваш да не му е от полза пръчката защото шаранджийките е хубаво да са три еднакви пръта с еднакви макари!
-
- и господ не е толокова добър
Тука има намаление на някой неща.
http://shop.fishing-mania.com/
http://shop.fishing-mania.com/
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
Влезнах в този сайт,но невиждам макари и пръчки,само кукички и най различни кутии за протеинови топчета.Аз искам специално този път подаръка му да е на JRC.Той много се е запалил по тази марка!петко стоянов написа:http://ribolov.start.bg/link.php?id=151530
-
- и господ не е толокова добър
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- bgstan
- ще става разбирач
Евала че се грижиш за мъжа си толкова много. Ако имаш сестра свиркай ( в кръга на шегата). Иначе ако имаш възможност го подпитай от какво има нужда ,ако ли не каквото и да му вземеш ще се зарадва . Така че смело.
- carpsliven2
- сериозен играч
Нему купувай въдица или макара .. понеже всеки шаранджия е башка луд .. вземи му стол .. като чака шараните да му е удобно .. или някой аксесорар .. то шаранджийските неща са милиони

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- новобранец
Освен на снимка има ли къде да ги видя нещата на живо?Аз все пак съм жена на принципа съм че преди да купя нещо трябва да го видя!
-
- новобранец
Видракс имат магазин в Люлин 1ва част до Фантастико, там ги има продуктите на JRC.
-
- новобранец
Благодаря за вниманието!Къде горе доло се намира магазина в Люлин,че аз не съм много на ясно с Люлин!Как мога да стигна до там като тръгна от центъра?По точно съм в Левски В.bulletsfbg написа:Видракс имат магазин в Люлин 1ва част до Фантастико, там ги има продуктите на JRC.
Последно промяна от milevadikova на Сря Окт 21, 2009 9:16 pm, променено общо 1 път.