Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Язовири на концесия
Модератор: dantho.mihov
Re: Язовири на концесия
Колега това са същите хораsveti54 написа:пиша за снимките ,на пиянките на язовира . А нена тези ,които дискотират във форума

Последно промяна от сомчо на Нед Май 09, 2010 6:44 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Ех,смешник си ти,смешник и страхливец !!! Що не си покажеш муцуната и да те видя колко си ербап ???Ама,под достойнството ми е да се занимавам с лайна като теб и просто няма да ти обръщам внимание на простотията.Що се отнася до пияниците,тех ги питаи що са се напили толкова на тия снимки.А на теб ще кажа само едноsveti54 написа:пиша за снимките ,на пиянките на язовира . А нена тези ,които дискотират във форума

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Батка, ти си поредния тъпак изгонен от форума!sveti54 написа:лайната си ги яж ти със твоите хуьоблизци които са на снимките от такива новоизлюпени мамини бизнесмени страда цялатани БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА /а не ебаната ни / простак ако ще даси любо бат любо ти си едно ЛАЙНО само че след дъжд ПЪК КЕРВАНА ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СПРЕ

nano_boy написа:Даржавата трябвало да си потдържа водните обекти.Всички виждаме как се справя.Особенно с опазването им.Не си мислете,че е много лесно на арендаторите.Отстрани е лесно-взима го за няколко години,обезрибява го и го оставя.Да ама не.Повечето язовири,след като бъдат оставени се отарашват от мрежари и ,,риболовци''.Любо е напълно прав-след като плаща на държавата наем,той си решава как да го стопанисва.Малко са и проблемите и с бракониери,корморани и видри.Влагаш средства,а незнаеш дали ще изкараш нещо.