Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Днес на Траката беше голщм бой , 15 кг чернокоп и 1.5 кг сафрид --
загуги четири пилкера и шест чепарета. последното октоподчета остава и за утре
с четири куки
. Сутринта от 07.30 до 09.30ч 6.5кг. и останалите от 10.30 до 15.30ч.
Движеше се между осмнадесетия , двадесетия метър. куки първи номер
ето го и след обедният улов

загуги четири пилкера и шест чепарета. последното октоподчета остава и за утре
с четири куки

Движеше се между осмнадесетия , двадесетия метър. куки първи номер

ето го и след обедният улов

Последно промяна от savi aleksiev на Сря Окт 21, 2009 9:01 am, променено общо 2 пъти.
Колега май си объркал иконката,или намен така ми се струва, това е среден пръст а не палец 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
днес 20.10 от 10:00 до 17:30 часа на Черноморец (Бургаско) двамата с колегата Боян (bibabiba) направихме общо около 24 кг. хубав, едър чернокоп.
И по около 30-тина сафрида на човек.
Нямаме снимков материал за съжаление. Лодките бяха повече от 60 - 70.
Предимно вървеше на чепаре с куки 1-ви номер, черно перо, само с по две нишки ламенце.
Хванах и една циганка на чернокопското чепаре около 500 гр.
За вчера 19.10 има достоверни данни, че са правили по 20 кг. на човек и се е хващал на всякакви чепарета.
Успех колеги!
И по около 30-тина сафрида на човек.
Нямаме снимков материал за съжаление. Лодките бяха повече от 60 - 70.
Предимно вървеше на чепаре с куки 1-ви номер, черно перо, само с по две нишки ламенце.
Хванах и една циганка на чернокопското чепаре около 500 гр.
За вчера 19.10 има достоверни данни, че са правили по 20 кг. на човек и се е хващал на всякакви чепарета.
Успех колеги!
Yam 340S, Yamaha F8 4T, Humminbird Fishfinder 570, Garmin GPSMAP 60CSx
-
- научил се да хвърля
Браво днес е дало по цялото черноморие.
-
- новобранец
Сори на колегите, грешка мояfokobg написа:Колега май си объркал иконката,или намен така ми се струва, това е среден пръст а не палец

-
- ще става разбирач
Dnes na Kranevo imam 5 4ernokopa 2 karagioza i 10 safrida,a predi dva dni za dva 4asa 48 4ernokopa ,kade se dqana tazi riba nikakva q nqama dori i kaqata ne pipa
!!!

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

Днес с мой колега излязохме сутринта в 7...духаше умерен запад и селото се оформи пред галата (уж на завет, ама не)...рибата страшно пръсната, аз и колегата ми хванахме по 3 до 11.30...имаше мрежи от снощи, но нямаха нищо на тях (лошо)....след това се преместихме пред Евсиновград....там започна да се обажда по някой чернокоп и сафрид ....но също доста пръсната ...равносметката за мене е: сафрид -4.100кг. ; чернокоп - 16 бр. и 9 драконескота....селото беше поне 70 лодки...дано колегите да са направили повече от мен...
0885022272 / 0885897615
- Моряка
- кандидат преподавател
Засега ти си първенеца,дано и други споделятbatbubi написа:равносметката за мене е: сафрид -4.100кг. ; чернокоп - 16 бр. и 9 драконескота....

А сега де? 

-
- новобранец
Кило и отгоре чернокоп ии общо пет кила със сафрида от 16ч до 18 .20 на траката
е всеки ден нее
утре пак на линия, на слука на всички
давай те тел за координация комшии от зл. пясъци и галата и канала
е всеки ден нее

утре пак на линия, на слука на всички
давай те тел за координация комшии от зл. пясъци и галата и канала

Последно промяна от savi aleksiev на Сря Окт 21, 2009 10:45 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Информациятя от предните два дни накара дори и мен като не особен почитател на морския риболов да се размърдам в опит да напълня фризера откровено казано.Влязох от Ной в 15.30 вечерта.Риба има,но е пръсната.Не е като от легендите за предните два дни.Но пък е приятно-времето ебеше супер.Лодки пред Ной имаше около 30-40,не като пред Евксиновград/Траката-на око над 100+.Първо пробвах да пусна на Траката,но такъв коптор просто няма!!!такова нещо просто няма никъде по света...Дори един метър пясък не намерик да си пусна лодката като бял човек и се отказах и отидох на Ной.Дано тоя новия собственик на плажа на Траката да ги разчисти тия незаконни бараки и да облагороди района!
-
- новобранец
С НОВ СОБСТВЕНИК ЩЕ СИ ПУСНЕШ ЛОДКА ОТ ТРАКАТА САМО ВЪВ ФАНТАЗИИТЕ СИ КОЛЕГА ИЛИ СИ СЛЯП ИЛИ НЕ МИСЛИШ Сsimbat написа:Информациятя от предните два дни накара дори и мен като не особен почитател на морския риболов да се размърдам в опит да напълня фризера откровено казано.Влязох от Ной в 15.30 вечерта.Риба има,но е пръсната.Не е като от легендите за предните два дни.Но пък е приятно.Лодки пред Нок имаше около 30-40,не като пред евксиновград/траката.Първо пробвах да пусна на Траката,но такъв коптор просто няма!!!такова нещо просто няма никъде по света...Дори един метър пясък не намерик да си пусна лодката като бял човек.Дано тоя новия собственик на плажа на Траката да ги разчисти и да облагороди района!

-
- новобранец
ИМА СИ СПЛИТ НА ТРАКАТА............ ВСЕ ОЩЕ 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Писането на латиница е забранено,пускам ти първия пост,но следващите - забрави.El Pescador написа:Dnes na Kranevo imam 5 4ernokopa 2 karagioza i 10 safrida,a predi dva dni za dva 4asa 48 4ernokopa ,kade se dqana tazi riba nikakva q nqama dori i kaqata ne pipa!!!
И писането с само главни букви - недей,моля те.Има си правила на форума.savi aleksiev написа:ИМА СИ СПЛИТ НА ТРАКАТА............ ВСЕ ОЩЕ
Иначе кефиш с инфото,малко са тук дето дават такава информация.
И по коректно към колегите,може да се обясни и по-културно,надявам се че ме разбираш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Добре де Киро , ама нека колегата се се усвести че с хотелите по морето ще лови риба в ...??????????????????
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не ти разбирам за сега мнението,Симбад може и да не знае за сплита.savi aleksiev написа:Добре де Киро , ама нека колегата се се усвести че с хотелите по морето ще лови риба в ...??????????????????
Аз го знам много добре,но не е този начина да се отговаря.
Най-лесното щеше да е,да му обясниш конкретно къде се намира сплита.
От мен за сега - лека нощ.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА