Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Оряхово
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
дам
а дава ли стабилно колега,щото нивото е ниско?има ли смисул да бия 200км

няма смисъл
Здравейте , За Оряхово не си правете труда да ходите! Само където ще пътувате толкова километри!
Точно за това място където пише колегата е пълно с рибари! Говоря за професионалните рибари. Там се пускат изключително много мрежи, може някой идиот и да мине с мрежите си през вашите въдици, и само ще се ядоосвате! Наистина сега на Дунава е сезона на мряната и местата дават хубави парчета , но това беше преди години, сега рибарите избиват всичко! А и за там е важно да знаете местата иначе нищо не става! Аз съм родом от там и знам много добре ситуациата! А и да уцелите хубаво място не се знае дали не е гърмяно с бомби там! Там професионалните рибари на са чак толкова професионалисти! За последните 10 години унищожиха цялата риба в най-голямата река в Европа!
Аз бях преди 1 месец по онзи край , наистина имаше 3 удара доста добри , и вечерта преди да си трагна един мина с една лодка и хварли 14 бомби - броих взривовете! Така , че шанса е много малък за успех там!
Точно за това място където пише колегата е пълно с рибари! Говоря за професионалните рибари. Там се пускат изключително много мрежи, може някой идиот и да мине с мрежите си през вашите въдици, и само ще се ядоосвате! Наистина сега на Дунава е сезона на мряната и местата дават хубави парчета , но това беше преди години, сега рибарите избиват всичко! А и за там е важно да знаете местата иначе нищо не става! Аз съм родом от там и знам много добре ситуациата! А и да уцелите хубаво място не се знае дали не е гърмяно с бомби там! Там професионалните рибари на са чак толкова професионалисти! За последните 10 години унищожиха цялата риба в най-голямата река в Европа!
Аз бях преди 1 месец по онзи край , наистина имаше 3 удара доста добри , и вечерта преди да си трагна един мина с една лодка и хварли 14 бомби - броих взривовете! Така , че шанса е много малък за успех там!
-
- новобранец
Re: няма смисъл
4е там има мрежари,има.Но те не пускат мрежите там,там и стоят лодките.А за бомби,тази година и дума не може да стане.За радост този сезон контрола е много голям.Информацията ти колега е много стара,аз по4ти всяка сабота сам там.Гарантирам 4е бомби тази година там не са хварляни.А и има много добри места.Успех колеги.
-
- новобранец
Аз цяло лято сам обикалял тези места и постоянно сам бил свидетел на постоянно обикаляне на патрулни коли на НУГ и пред мен направиха акт на трима рибари с мрежилIceberg написа:Дано да ди прав ,но май не на всякъде е толкова голям.За радост този сезон контрола е много голям
На други места си гърмят и не им пука.
-
- новобранец
Re: Оряхово
От днес имам прясно инфо,за засилване на калването на Бялата мряна по р. Дунав на Оряхово.От Мизия в посока Оряхово не на парвото място на което има два фургона и м-у тях ка6та,а на следва6тото на което има един фургон.След като слезете до реката има две лодки от дясната им страна е далбоко и водата варти.Там приоди4но се захранв.Днес там е извадена доста мряна средно по 2 килограма.За да ловите там трябва да идете доста рано за6тото има голям наплив от рибари.На ляво от лодките постепенно по4ва да става плитко.Като цяло местото е с каменнисто дано.През лятото дава и доста сом.Желая на вси4ки които посетят това място наслука.Страв за мряната ка6кавал.