Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

БЯЛО ИЛИ ЧЕРВЕНО - ГРОЗДОВА ИЛИ ПЛОДОВА
Модератор: dantho.mihov
- Димича
- ще става разбирач
Re: БЯЛО ИЛИ ЧЕРВЕНО - ГРОЗДОВА ИЛИ ПЛОДОВА
Мастиййчка....мноо я уважавам -лятос,по вечерно време,на дворчето под смокината,запотена отвън,на парцали отвътре,с шопска салатка и топли шишчета.....айде,стига,че на някой да не му стане нещо....

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- и господ не е толокова добър
Не обичат домашна защото от нея трудно ще изкарат до 12ч.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Имаш впредвид на другия ден на обяд, нали?!?snegk написа:Не обичат домашна защото от нея трудно ще изкарат до 12ч.![]()
![]()
![]()

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- сериозен играч
Re: БЯЛО ИЛИ ЧЕРВЕНО - ГРОЗДОВА ИЛИ ПЛОДОВА 16+
Направих си едно мезе,телешко вратле задушено с там разните му салтанати,и пилешки крилца запържени в масълцок,-та питам аз кво пиение ще им отива на тези мезалъци.
Утре ще печа риба тон ,та пак да питам може ли да я консумирам и преглъщам само с лимонада ,или има и други напитки които биха подобрили значително ,вкусовите качества на рибока.

Утре ще печа риба тон ,та пак да питам може ли да я консумирам и преглъщам само с лимонада ,или има и други напитки които биха подобрили значително ,вкусовите качества на рибока.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!

-
- сериозен играч
Нема лошо батко,да ти е сладко-ама не ми казвай ,че преглъщаш с минералана водичкаМитев написа:Аз към на сафридче и чернокопче

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
С плодова - кайсийка
и ..............

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Добре,че съм на 300 и кусур км. иначе познай кой тропа на вратата -2 щеше да има.Само вода от пералнята не пия,че не и знам мезето.Но предпочитам бирата,узото/жена ми държи гръцки бар,та винаги има и домашно/абе според сезонаМитев написа:С плодова - кайсийка![]()
и ..............

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ми пали бре , то почивни дни идват- 3 дни яли ,пили и се веселилиbutnik написа:Добре,че съм на 300 и кусур км. иначе познай кой тропа на вратата -2 щеше да има.Само вода от пералнята не пия,че не и знам мезето.Но предпочитам бирата,узото/жена ми държи гръцки бар,та винаги има и домашно/абе според сезона

-
- кандидат преподавател
Пусто пийене-извинително му се вика "борба със стреса"
.Може и с мезе,ако няма-може и без
.Домашна сливова /отлежала в черничеви бъчви,ох,на дяда!/-и по бащина, и по майчина линия съм от Ловешко/.Силно охладена мастика "Пещера" ,"Узо Пломари"-тези неща със също така охладен айрян.От другите купешки неща - всичките видове ирландско уиски и всичките видове червени вина от Ивайловградско,Стамболово,Сливен,Ямбол,Търговище.Бирите съм ги спрял по медицински причини 

- nordf
- вече хвърля и на тежко
Бира ,само през лятото ,концентрат ,независимо какъв ,само на официални случаи по 50 гр. за наздравица .А за мезетата ,амииии ....,няма такова ,което да ми се опре ,затова един съвет към Киро и Митев ,скрийте си мезетата ,оти че ви оставим само арматурата 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Те и тях ометохаnordf написа:..........затова един съвет към Киро и Митев ,скрийте си мезетата ,оти че ви оставим само арматурата

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мани,мани.............КИРО написа:Те и тях ометохаnordf написа:..........затова един съвет към Киро и Митев ,скрийте си мезетата ,оти че ви оставим само арматурата