Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Взеха да се обаждат червеноперка, уклей, костур
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Взеха да се обаждат червеноперка, уклей, костур
Днес ( 19 ноември ) отново реших да прекарам 2-3 часа на едно блато край Плевен. Нормално в него никой почти нищо не хваща, и който идва се връща обикновено с празни ръце. Днес обаче кълвеше сериозно - аз вадех червеноперка и уклей, а баща ми и един колега - костур. Всичко това - на торен червей.
Малко нетипично за днес се получи така... много често се случва да се връщам с празни ръце оттам. И в този студ се бях настроил доста скептично.
Малко нетипично за днес се получи така... много често се случва да се връщам с празни ръце оттам. И в този студ се бях настроил доста скептично.
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Взеха да се обаждат червеноперка, уклей, костур
Zvezdichko написа:И в този студ се бях настроил доста скептично.

Вчера и ние бяхме...Хванах едно шаранче(към 50 грама)Ама на 6 метров телескоп и така ме изкефи(Не мога да дръпна пръчката

Разговор в къщата на рибар:
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
Здравей колега Zvezdichko.И аз ходих в четвъртак на блатата до Ясен но само една щука хванах 1,6кг. на първото блато мисля че го наричат Афродитата или нещо такова.Нищо друго не излезе,а и на реката малко уклей и дребен кефал.Ти на кое от всичките блата си ходил ако не е тайна разбира се?
И не пробва ли за щука на почти всички блата е имало индикации но дребни щуклета.Зад тютюневия излизали по големи егземпляри но не съм видял.

НАСЛУКА!!!!!!