Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Мещица, Инфо и статус?
Модератор: sapuna
Яз. Мещица, Инфо и статус?
Последните слухове бяха че Мещица (Пернишко) пак ще бъде арендован и съответно платен. Някой има ли конкретно инфо какви са условията? и дали някой е ходил там да сподели инфо?
Re: Яз. Мещица, Инфо и статус?
Здрасти,
Арендован е от началото на лятото. Плаща се по 5 лева без други ограничения поне до края на лятото нямаше зарибяване.
Информацията ми е от Септември.
Поздрави,
С.
Арендован е от началото на лятото. Плаща се по 5 лева без други ограничения поне до края на лятото нямаше зарибяване.
Информацията ми е от Септември.
Поздрави,
С.
Хвани пусни, за да можем и в България да ловим свестни риби!!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Преди две седмици бях там.Никой не събираше такси.На фидер хванах 15 кефалчета,повечето от които около и под нормата и всички са си живи и са още там.rokopapa написа:Такса по 8 лв.на сопа.
Дали има риба?
Вчера го зарибяваха!
От кога е така?rokopapa написа:Такса по 8 лв.на сопа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Сигурно от началото на месеца Цецо,може биceco65 написа:От кога е така?rokopapa написа:Такса по 8 лв.на сопа.

Всичко може,но не всеки го можe.

Благодаря на отговорилите.. не знам какво става с този язовир..
имам чувството че всеки ден е различно
един ден арендован, друг ден не след седмица зарибен..
ясно че за статуса му няма да се разберем. трбява на място да се провери
поне как е от към вода? изпуснат ли е много?
имам чувството че всеки ден е различно

ясно че за статуса му няма да се разберем. трбява на място да се провери

- MITKO70
- кандидат преподавател
Нищо не става,като с повечето пернишки язовири,пример Диканите.Сега някой ще ги зарежат през зимата,но на пролет пак ще се появят някакви "арендатори".stan4o написа:не знам какво става с този язовир..
Всичко може,но не всеки го можe.

Че е арендован , сигурен съм , а и за 5 те лева съм сигурен , но за зарибяване гарантирам че не е имало.
-
- вече хвърля и на тежко
В интервал от 15-20 дни два пъти ходих на Мещица.Няма арендатори и пазачи.Никой не ми е искал такса.И риба няма...Освен маломерни кленчета,които са се спасили от мрежите нищо друго не хванах.Само раците дъвчеха всичко,което слагах за стръв,включително и стиропора,който слагах за повдигач.Ако на някой му се разбива колата и иска да прекара приятен ден сред природата да ходи там.
Re: Яз. Мещица, Инфо и статус? Дикани
Здравейте колеги,интересува ме , някой дали има по-прясна информация за Диканите,едно време ставаха хубави излети там,но не съм ходил сигурно от 5-6годинки? Успех на всички колеги през новия сезон!MITKO70 написа:Нищо не става,като с повечето пернишки язовири,пример Диканите.Сега някой ще ги зарежат през зимата,но на пролет пак ще се появят някакви "арендатори".stan4o написа:не знам какво става с този язовир..
неще,неще,па спре.....
-
- разбира нещата
Мещица отново е платен, 5-ка на пръчка, не е зарибяван .. и така ..
Поздрави !
Поздрави !
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- Батко Емо
- разбира нещата
Такез един колега
в друга тема горещо защитаваше тезата,че всичко требе да е платено и тогава ще заври от риба в България
Вероятно чорбаджиите на мештичкио са му чели поста мнооого внимателно!Така така докато има телета ще има и касапи! 

-
- разбира нещата
Тъй, тъй..ама се плаща за нещо за което има смисъл, за метане на блесни в "бунарО" .. нЕма нужда.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Днес минах от там. Източен е напълно. Много жалко.