Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Хранилка - Bait Bomb Feeder
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Хранилка - Bait Bomb Feeder
Здравейте
Докато се ровех из нета, попаднах на този интересен модел хранилка.

Видео демонстрация
Имал ли е някой възможноста да си "поиграе" с него и дали сте го срещали по нашите магазини
Благодаря

Докато се ровех из нета, попаднах на този интересен модел хранилка.

Видео демонстрация
Имал ли е някой възможноста да си "поиграе" с него и дали сте го срещали по нашите магазини

Благодаря

The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural 

-
- ще става разбирач
Re: Хранилка - Bait Bomb Feeder
Колега ето тук има информация за него но на цена от 6 лири ,според мен не си е раута...
http://www.mullarkeys.co.uk/fishing/coa ... ltra/7869/
http://www.mullarkeys.co.uk/fishing/coa ... ltra/7869/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много скоро някой ще го поБългари
Вече виждам приложението на пружинките от щипките за пране

Вече виждам приложението на пружинките от щипките за пране

- bgstan
- ще става разбирач
Абе колеги вие риба ли ще хващате или професори?????? Стига с тези извън земни монтажи и хранилки и по-простичко може да се хване риба. Имам чувство че собствениците на риболовни магазини не спат и мислят подобни дивотии.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
bgstan написа:Абе колеги вие риба ли ще хващате или професори?????? Стига с тези извън земни монтажи и хранилки и по-простичко може да се хване риба. Имам чувство че собствениците на риболовни магазини не спат и мислят подобни дивотии.

-
- фен клуб-скобар
Прав е колегата bgstan направо да ти писне от секакви изгьзици .То риболова се преварна в егати индрустриата ако следвам писаниата на всички спецове то аз не требво да ходим за риба ,защото един риболов ще се хваща кам 100 кинта ,но вапреки това аз пак ловя риба и то не малко без да давам луди пари. 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според мен е не-приложимо по нашите водоеми като изключвам арендованите защото това "избухване"според мен ще плаши много рибата и ще има доста ,чакане докато се събере рибата,но това си е мое мнение.А и не си струва защото гледам,че слага някви силиконови пръстени или поне тъка изглеждат можеби са ПВА пръстенчета който да държат пръжината която изхвърля захранката това според мен ще е единия проблем,защото едвали всеки магазин ще се навие да зареди тея измишльотини като се има в напредвид,че ще ги копуват на 300 човека 1 ,другото което е като гледам размера на това "чудо" на техниката малко съм скиптичен към него защото ми прилича на ракетите за захранка който ползват шаранджиите тоест,че трябва яка акция да се метне...

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
Точно на ракета ми прилича и на мен и не виждам никакъв смисъл от използването му с тия избухвания само ще плаши рибата. Може би е приложимо само като за първоначално захранване, но както каза екстази, акцията ще е проблем.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Като я гледам не е повече от 10 см и тежест 60-70 грама+50-70 грама храна...та един хеви фидер би се справил,но и аз не мисля че е удачен метод.

- CATCH & RELEASE
- новобранец
Даже медиум... гледам. че го напълни със суха захранка, което автоматично намалява общата маса драстично
НОооо определено ще има сигнали за НЛО от наблюдателни пенсионери

Хвани/пусни! Мъртва риба има в магазина.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не,че нещо ама нали знаеш къква е консистенцията за фидер.Та да поясним Захранката трябва да е добре овлажнена,но не преувлажнена,на външен вид да е като суха про стискане в ръка да става лесно топка,а когато претрием през ръце да стане отново на прахообразна.Другото което е,че тази захранка ако се сложи суха и ще ловиш риби на повърхността защото сухата захранка изплува отгоре!CATCH & RELEASE написа:Даже медиум... гледам. че го напълни със суха захранка, което автоматично намалява общата маса драстично![]()

Без риболов няма любов !
- CERRUTI
- сериозен играч
Даже са малко....ама остави парите ами и с 2-3 тома записки трябва да влачимеvaradinov1 написа:защото един риболов ще се хваща кам 100 кинта