Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Монтаж за бяла риба
Модератор: emo vasilev
Монтаж за бяла риба
Здравейте, прегледах темите за бялата риба и монтажите и видях доста монтажи, но въпроса е че не мога да ги направя аз ползвам този монтаж за момента - Значи връзвам уловото на края на влакното и 5 cm над уловото правя връзвам повод 50 cm. Кажете ми този монтаж добър ли е доста е простичък ?

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Монтаж за бяла риба
Пак си объркал раздела
А,защо да не можеш да направиш монтажите за бяла риба?Този дето описваш не става.
Аз ползвам два,първия класическия монтаж-нанизваш подвижно олово,гумен буфер и връзваш вирбел,а за вирбела повода.Другия- нанизваш на влакното вирбел ,гумен буфер/гумено топче/,и накрая на влакното връзвам тежест с вирбел.Буфера и вирбела слизат до оловото,на вирбела слагаш повода и си готов.С този монтаж при хвърляне рибето стръв отива назад по линията,но после си идва на място и не се къса при хвърляне.

Аз ползвам два,първия класическия монтаж-нанизваш подвижно олово,гумен буфер и връзваш вирбел,а за вирбела повода.Другия- нанизваш на влакното вирбел ,гумен буфер/гумено топче/,и накрая на влакното връзвам тежест с вирбел.Буфера и вирбела слизат до оловото,на вирбела слагаш повода и си готов.С този монтаж при хвърляне рибето стръв отива назад по линията,но после си идва на място и не се къса при хвърляне.
Всичко може,но не всеки го можe.

гумен буфер - Може ли някой да ми обясни какво еMITKO70 написа:Пак си объркал разделаА,защо да не можеш да направиш монтажите за бяла риба?Този дето описваш не става.

До колкото раздела -
Мислех си да пусна темата при хищници обачи се колебаех и реших тук Съжалявам.

-
- ще става разбирач
можеше да си я пуснеш в монтажи
пък и там има много монтажи мдаааа

Никой не може да ти отнеме мечтите
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да,правилния раздел е Монтажи за риболов
А,гумен буфер е гумено топче с дупка,диаметър 6-7мм. ,има ги на пакетчета по 10бр.От тука на там се пробвай сам,трябват и опити ,не само писане 

Всичко може,но не всеки го можe.

Да мерси на всички ще пробвам..MITKO70 написа:Да,правилния раздел е Монтажи за риболовА,гумен буфер е гумено топче с дупка,диаметър 6-7мм. ,има ги на пакетчета по 10бр.От тука на там се пробвай сам,трябват и опити ,не само писане