Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Директен
Модератор: sapuna
- chacho
- вече хвърля и на тежко
Директен
Колеги от София моля дайте ми малко помощ и информация,къде мога да купя 7 м директен телескоп на цена около 100-120 лв.благодаря предварително парите не са много за това ви питам имали оптималаен вариант хем леко хем евтино 

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
Re: Директен
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1999
Виж това , мисля няма по-добро за 130 кинта.Грамажа е колкото пише , отскоро съм горд собственик на такъв директен.
Е , ще дадеш малко отгоре за транспорт , но си струва.
Виж това , мисля няма по-добро за 130 кинта.Грамажа е колкото пише , отскоро съм горд собственик на такъв директен.
Е , ще дадеш малко отгоре за транспорт , но си струва.
-
- ще става разбирач
провери какво имат в Алем в момента всичко е на 50% 

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДНО СЕ ХВАЩА ГОЛ ШАРАН
Има едно магазинче в Люлин-3. Ако идваш от центъра, през тунела, караш само направо, подминаваш пощата и завиваш на първата възможна отбивка в ляво. След още стотина метра има Т-образно кръстовище и точно там в дясно, в един трафопост мисля, има магазин, където преди месец гледах един директен Линеаефе. Цената му беше малко над 100лв. Разпъвах го, стори ми се доста приличен.chacho написа:Колеги от София моля дайте ми малко помощ и информация,къде мога да купя 7 м директен телескоп на цена около 100-120 лв.благодаря предварително парите не са много за това ви питам имали оптималаен вариант хем леко хем евтино
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
моито скромно мнение е че подобре да дадеш 150-160 лв. и да си вземеш нещо по добро,наи важно е да е леко,щото ако е тежък телескопа за половин час си го захвърлил,ето и моето предложение един път копуваи три пъти мисли
- http://www.fishermanbg.com/images//upload//TE_LDVA7.gif

- chacho
- вече хвърля и на тежко
Благодаря на всички колеги отзовалисе на молбата ми!!!Тя стана каквато стана дадох 275 лв за Тиka Excluzive 7m 218gr няма такава директна братя.Пожелавам успех на всички!!!
Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка: