Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Днес чернокопа пак отцъства, от 07.30 до 13.30ч. само десет броя.
обрисах тарафа от траката до писател и там направих село около 11.30 ч
резултатът 14кг. сафрид, класен
обрисах тарафа от траката до писател и там направих село около 11.30 ч
резултатът 14кг. сафрид, класен

Здравейте колегиsimbat написа:Информациятя от предните два дни накара дори и мен като не особен почитател на морския риболов да се размърдам в опит да напълня фризера откровено казано.Влязох от Ной в 15.30 вечерта.Риба има,но е пръсната.Не е като от легендите за предните два дни.Но пък е приятно-времето ебеше супер.Лодки пред Ной имаше около 30-40,не като пред Евксиновград/Траката-на око над 100+.Първо пробвах да пусна на Траката,но такъв коптор просто няма!!!такова нещо просто няма никъде по света...Дори един метър пясък не намерик да си пусна лодката като бял човек и се отказах и отидох на Ной.Дано тоя новия собственик на плажа на Траката да ги разчисти тия незаконни бараки и да облагороди района!

За да пуснеш лодка(гуменка)от "Траката" трябва да отидеш във вътрешния ъгъл на буната,точно там има една тръба(вече счупена през средата

-
- новобранец
Да колега вярно е, дори сме и направили рог балки за пускане на лодките от бунатана ъгъла , само трябва да си носите колани
"Но новият собственник е обещал да има няколко сплита за общо ползване"
и по едно разхладително за всеки
тъй казват 

"Но новият собственник е обещал да има няколко сплита за общо ползване"

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А ще има ли въобще нов собственник там ?savi aleksiev написа:.............. "Но новият собственник е обещал да има няколко сплита за общо ползване"и по едно разхладително за всеки
тъй казват

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Поморие хубаво време в по голямата част на деня чернокопа на приливи и отливи доста добри карагьози и съвсем малко за затапване на дваисе и пет литрова кофа с колегата......пефектно място за риболов и ведри хора,justinian още веднъж благодарско

За да поискаш, трябва да дадеш
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пак заповядай. 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
- новобранец
Не вярмам , сделката се преразглежда или по точно се гледа под лупа, както и кара дере и доста други , като миришеща от всякъде, за за по 28 лв. кв. м.. последните зделки на бившия кабинет.КИРО написа:А ще има ли въобще нов собственник там ?savi aleksiev написа:.............. "Но новият собственник е обещал да има няколко сплита за общо ползване"и по едно разхладително за всеки
тъй казват

Снощи на Вълноломът /Варна/ от 19ч. до 21:30ч , слабо 3 чернокопа /добри-едрички/ . С още двама приятели бяхме на 9 м. пръти /директни/ на плувка + светулка + филенце /сафрид/. Бяхме в тъмната част /сафриденото място- мойто място/. Приятелите ми също вземаха по 3-4 бр. На осветеното място / до стълбичките- дето са тетраподите/ имаше 5-6 човека на спининг / пак на плувка+ светулка/ които хвърляха по - навътре , но и при тях било зле. Няма хора, няма риба. Ако се стои цяла вечер, може и да се взема повече . Някои колеги , сред които и майсторчета /dobriya майче беше сред тях/ отидоха към
Фара /големият/ , но докога са стояли и какво са взели не знам. Разправят че много мрежа /с километри/ са опънали пред Вълноломът и около Галата.
Фара /големият/ , но докога са стояли и какво са взели не знам. Разправят че много мрежа /с километри/ са опънали пред Вълноломът и около Галата.
-
- новобранец
ей никой ли не ги хваща тези риби или си пазите инфото
на болата за цял ден двама 6кг, шернокоп, ама между нас казано

на болата за цял ден двама 6кг, шернокоп, ама между нас казано

пред галата слабо даже много слабо 20 чернокопа. ама се чудя никой не пише , в морето много лодки ама ги мързи да драснат дава реда
наслука на всички

много слабо пред галата.за 3 часа -7 чернокопа.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не могат да пишат лодките ве.sarmata69 написа:пред галата слабо даже много слабо 20 чернокопа. ама се чудя никой не пише , в морето много лодки ама ги мързи да драснат дава реданаслука на всички

Аз след малко пак тръгвам.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте колеги,вчера влязох с жената към 10ч.от Траката,лодки много пред двореца но не и риба
.Седяхме около час ,но нищо.Виждаха се лодки пред Рубин и хайде там.Хванахме няколко сафрида и постепенно влизахме на вътре да я търсим и пред Ной .Изведнъж падна много гъста мъгла.Лодки пак много не не и риба,тук там се записват колеги и ние до 13.00ч около 15 сафрида и то пред плажа на Ной.Голямо висене падна и решихме да се върнем и излезем на Траката.Починахме малко,обмислихме положението и хайде в морето.Отидохме до паворотния буй но пак нищо и към 15.30ч газ към Ной.Точно пред плажа към 16.00 до 17.00 се завъртя чернокоп,,хванахме 16бр и сафрид около 1,5кг.И тъкмо взехме да се кефим и хоп делфин на 5м. от лодката и с това приключихме с риболова.Между другото морето беше супер за риболов.Наслука!

Ogi_1 вчера сме биле на един фронт. И аз се разходих до поворотния буй, но още призори. Към обяд излязох на буната да сменя екипажа. До тогава имахме 1-2 кг. сафрид, взет пред шветския хотел. Даже ако не се лъжа разменихме няколко думи на буната. Ти мисля си този, който се чудеше дали да влиза пак. След обяд след колямо лутане, пак пред шветския напипахме малко пасажче с чернокоп и понапълнихме кофата.Сега научавам, че точната дестинация за вчера, близо до Варна е било около Шкорпиловци.
- lisygera
- научил се да хвърля
Днес времето ужасно за риба, на Черноморец в 5 сабахлян всички чакахме да падне вятъра и вълната, към 7 се отказахме и драснахме към Ахелой, влязахме но се оказа същия ..., и това е, на мрежи много чернокоп но на чепаре не се получи днес... на Влас ставаше за лодка но няма от къде да я пуснем...а и нямаше грам лодка там не знам местните рибари защо не бяха влязли.
от страх файда няма