Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Къде и какво кълве в момента.

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Средецка река
Модератор: Paublo_Eskobar
Средецка река
Преди малко говорих с един комшия,та тои разправя че на Средецка река избила много беливица  някой може ли да потвърди тази информация
 някой може ли да потвърди тази информация 

когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

Re: Средецка река
Благодаря колега,ще е пробвам утре.

когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

... и в други ден може да пробвош ...Skyline написа:Благодаря колега,ще е пробвам утре.
вече не е като в началото на седмицата.Реката започна да се избистря и рибата ще е по-резервирана,но все още на булдо се хващат прилични рибки. 

- 
				stanilov
- ще става разбирач 
Колега  skayline  , драсни няколко реда каква я свърши по Средецка ?  Благодаря предварително.

В Събота от 10:00 до към 15:00 бях на Грудовска, на моста дето е на разклона за Дюлево. Общо взето резултата беше около 50 бр. белевица, като имаше единични екземпляри с по-големи размери - около 20 см, другите - тип дребна херинга - 12-17 см. И около 100 бр. костурчета с размер на кутре, които едвам откачах живи от кукичката за да не ги погубя. Пробвах половин час от времето и на около 200 метра нагоре от моста - там кълвеще по-слабо, но поне нямаше от агресивните костурчета.
Понеже на отиване имаше мъгла, та не се виждаше, но после като се връщах забелязах, че между Дебелт и моста имаше около 20 коли с рибари!
Снимки не съм правил, но белевицата беше около 1.5 кг, което за 50 бр. прави средно по... 30 гр. на рибка
И още нещо, моля Ви, не си хвърляйте отпадъците по реките, грозна гледка - преди обирах торбички и шишета, ама вече ми е невъзможно.

Понеже на отиване имаше мъгла, та не се виждаше, но после като се връщах забелязах, че между Дебелт и моста имаше около 20 коли с рибари!
Снимки не съм правил, но белевицата беше около 1.5 кг, което за 50 бр. прави средно по... 30 гр. на рибка
И още нещо, моля Ви, не си хвърляйте отпадъците по реките, грозна гледка - преди обирах торбички и шишета, ама вече ми е невъзможно.