Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Търся пласмасови калници?
Модератор: emo vasilev
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Търся пласмасови калници?
Здравейте колеги. Направих си едно ремарке на което коша се маха и става на колесар за лодката ми но при това положение ламаринените калници увисват и на два пъти късат заварки. Помислих по въпроса и реших да монтирам пласмасови но като написах калници в чичо гугъл и ми наизлизаха едни калници за всякъкви коли и камиони и тем подобни. Та някои ако има подобни за 13 цолови гуми и не са му нужни да ми се обади или ми пуснете линк на фирми които ги продават. Благодаря ви предварително.
Re: Търся пласмасови калници?
извинявам се за това 4е не писах на латиница и все пак е довре да провери в mobilen.bg за такива калници

Колега, добре дошъл !
Пдери да продължиш да пишеш е препоръчително да прочетеш още веднъж правилата на форума!
Тук не пишем на мймуница !
VGS

Колега, добре дошъл !
Пдери да продължиш да пишеш е препоръчително да прочетеш още веднъж правилата на форума!
Тук не пишем на мймуница !
VGS
Риби .... Риби ......рибииии
- nikofk28
- научил се да хвърля
Здравей колега до скоро и аз имах същия проблем ,но ето ти едно решение:
Късмет!
Дано да съм бил полезен.Да, предлагаме пластмасови калници на фирма AL-KO.
13 " цола- черни - каталожен номер 245820 и цена 37,20 лв. с ДДС.
Извинете за забавения отговор!
Поздрави!
Кало Комерс ООД
София
Бул. "Тотлебен" 67, вх А, ет. 4, ап.7
Тел.: 954 96 06
Факс: 954 96 08
Късмет!
- краси12345678
- ще става разбирач
Здравей колега, пластмасови калници можеш да намериш във фирма ДЕА-Ивайло Енчев .Напиши в гугъла фирмата и си изтегли каталога там има всичко за римаркета и колесари.Кеф ти железни кеф ти пластмасови калнице.Работят с ЕКОНТ и нямаш проблеми за доставка.Всичко добро.
Колега не си давай парите за боклуци . Аз реших проблема така: ако гумите на ремаркето са 14 цола взимаш една стара гума 16 цола и с флекса я разрязваш на две , все едно че чупиш геврек. Всяка половинка с големи шайби и нитове монтираш все едно са калници .Един шпрей в подходящ цвят и си готов. Аз минах така 6000 км. из цяла Европа никой не ме е спрял и никакви проблеми.