Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: ЗАРГАН - 2009г
Здравеите колеги,вчера на Ной от 11.00 до 14.00 резултата 15 заргани и 1 платерина ето и снимка

рибата се държи отгоре !
рибата се държи отгоре !
вчера направих 55 заргана
но с гоямо назландисване и лъгане....

Баси и назландисването, мой
Представям си пък и ако си върви.
Еееех, дано тръгне и към нас така. 

Последно промяна от runner на Пет Окт 23, 2009 8:59 pm, променено общо 1 път.
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
-
- научил се да хвърля
КИРО написа:... пак се катерих по тетраподите.
Ама не съм за там

Сега доклада от днес. Място : Дружба, пардон Св.Св. Константин и Елена. В морето великата армада, на брега - манифестация. Южняка весело дигнал симпатична вълна от няколко бала и мокрите колеги с лодките излизаха с по няколко кг. супер сафрид. Маршируващите на брега трескаво сменяха позиции, навирили сопите като плакати на 9.9 и никой нищо. Е почти. Само едни пичове / да си признаят кои бяха/ на строшеният мост нямаха празно. От 200м улова им изглеждаше с дължина към педя, но и те ми се виждаха по 1.30 високи. Перспектива. Най-големият майстор обаче беше един чичка, който си приказваше сам и беше нахлузул каска за мотор и направо разпиля кучетата. По 20см парчета една торба напълни - поне 3 кг бяха. Опс, това май е за тема Кучета 2009.

А никакъв юг,тези дни като се покаже райко,пак трябва да и се услади червейчето.Ще я чакаме да и дойде апетита
-
- новобранец
Тя зарганата си върви на Дружба,само дето никой непише,вчера и предния ден са имали по около 50 днес по обяд,като минах колегата имаше 27
,ама никой непише 

-
- новобранец
Днес пак на Ной от 09.30 до 14.00 благодарение на южния вятър 16 заргани и 1 платерина на бързо потъваща бомбарда!
Ден с ден няма еднакъв.Вижте кое време е а аз седя и чета.И се остря
.Сабалян пак на вълноломът ще е май, щото колкото пъти хукна да я търся , все е другаде.
На дружба давало.... ми що не даваше като бях там а!?
Дано се активизира наистина, че то не остана време!

На дружба давало.... ми що не даваше като бях там а!?
Дано се активизира наистина, че то не остана време!
-
- новобранец
Абе исками се бате КИРО да отвори една тема - КОЙ Е НА-ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ ВЪВ ФОРУМАpenyo82 написа:Тя зарганата си върви на Дружба,само дето никой непише,вчера и предния ден са имали по около 50 днес по обяд,като минах колегата имаше 27,ама никой непише

Последно промяна от Малък ама вече знае на Съб Окт 24, 2009 10:39 am, променено общо 1 път.

Ми то не е новина че някой хващат докато другите не ама.... . Не зная, аз днес си хванах 5 на вълноломът и след малко ще ги черпя бира.Цъфнах рано рано (към 6ч) и заварих нощната смяна с 10-15 зъбати в кофичката.явно намаляват зъбатите а се увеличават тия с човките.Или поне ми се иска да е така
.Щото алтернативата никак не ми харесва.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Няма смисъл,нали ме виждате.Малък ама вече знае написа:Абе исками се бате КИРО да отвори една тема - КОЙ Е НА-ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ ВЪВ ФОРУМА

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Е да деКИРО написа:Няма смисъл,нали ме виждате.Малък ама вече знае написа:Абе исками се бате КИРО да отвори една тема - КОЙ Е НА-ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ ВЪВ ФОРУМА

Седиш си в лодката и се подсмихваш

ама що си толкова усмихнат ? Май има нещо в краката ти

Днес на Дружба (На Коцето и Елито), от 7.00 до 14.00 - 14 заргани (две от тях що годе читави); от уважение към колегите които бяха около мен до към 10.30, след тяхното заминаване до края на работното ми време хванах 6 бр., но изключително рядка.....ряално 7 часа не спрях да въртя.
0885022272 / 0885897615
Днес на Тюленово 31 заргани от 10 .15 до 12.00-12.30. Беше доста бурно и рибата беше капризна.
http://prikachi.com/files/1121101C.jpg
http://prikachi.com/files/1121101C.jpg
-
- учете се от него
На юг - греда
От Варвара до Бургас наши познати и ние, нямаме повече от 12 - 13 риби

От Варвара до Бургас наши познати и ние, нямаме повече от 12 - 13 риби

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.