Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Зимен риболов на шаран с блесна...?
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
E на всички е ясно че шарана става хищник.И по принцип ако има шаран не кълве на нищо то тогава се пробва на дребна рибка може и да е мъртва.Но съм хващал и 15см каракуда на същата стръв.И поради тази причина може да се лови и на блесна 

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
- Cougar
- ще става разбирач
Kato napravih gramaticheski razbor na izrechenieto (podlog, skazuemo i dopulnenie) izliza che si CHOVEKOJADEC!Dobrev написа:ако някой хване пред мен шаран на блесна (изключая рибарниците) аз лично ще го изям жив

E, samo majtap de, predpolagam che za sharana govorish........
Da, oshte edna nestandartna tema ot kolegata Zhoro.
Sharan na blesna........

Na dali njakoj e hvanal poveche sharani na blesna ot mene, no ribolova na sharan s blesna e VIC.
Hvashtat se za....opashkite, grubnite perki i t.n.
Tova koeto sum konstatiral e che ne se strahuvat ot blesnata i kato usetjat che se doblizhava zamahvat s opashki pri koeto se zakachat na neja.
Sushtestvuva obache ulov na sharan s izkustvena muha

Makar che za men i tova e VIC, no dosta po pravdopodoben.
Sharana obicha da poema nepodvizhna struv ili mnogo bavno nosena ot techenieto struv, a ne blesni i prochee

Re: Зимен риболов на шаран с блесна...?
Zdraveite! Spored men vaprosa e podvejdash,zashtoto sharana prez zimata zimuva.Toest toi e bavno podvijen ne se hrani pochti i leji dolo na danoto! Razbirase 4e sharan moje da se hvane,no kagato vremeto se zatopli,toi zaposhva da se dviji i da tarsi hrana !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Aми човек цял живот се учи . И на мен не ми се вярваше много ама попрочетох малко и разбрах че , такова животно има
.
Надявам се Любака да не се сърди че, толква безцеремоно му гепих снимката и я праснах тука . Рибока е уловен на блесна номер 3 Mepps със златиста лопатка.
За протокола : Използвани са матеряли от http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=206 .

Надявам се Любака да не се сърди че, толква безцеремоно му гепих снимката и я праснах тука . Рибока е уловен на блесна номер 3 Mepps със златиста лопатка.
За протокола : Използвани са матеряли от http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=206 .
дай рибо рибо дай
-
- вече хвърля и на тежко
Cougar написа:Edno neshto znam sus sigurnost:
Zhiv sharan prodavat v magazinite zimno vreme i toj ne umira burzo.
Taka che da se napravi vuprosnata snimka ne e nikakuv problem.
Някой май го друса параноята ама ЯКО.
Cougar що така ?
За твойте снимки ако някой напише така?
Гот ли ша ти стане?
дай рибо рибо дай
- Cougar
- ще става разбирач
Ne sum hodil da cheta po prepratkite iz drugite forumi za da znam koj e pusnal snimkata, za tova personalno ne sum iskal nikogo da obvinjavam.kalinanimal написа: Някой май го друса параноята ама ЯКО.
Cougar що така ?
За твойте снимки ако някой напише така?
Гот ли ша ти стане?
Za moite snimki ne mi puka koj kakvo smjata. Eto i dnes mozheshe da vi pusna edna ot Niagara, no ne hvanah nishto.
Vie kato vjarvate za sharan na blesna prez zimata zaminavajte da gi lovite. Az na tova njama da prisustvam. Vsichkite gi ostavjam za vas

PENN, hich ne se obizhdam. Prosto tvoeto podmjatane hich ne beshe po temata.
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
Re: сечено
Щом казваш !Жоро Гоцов написа:би трябвало да проявим разбиране и към тях. Щом не е свързано с продажба на риба........

дай рибо рибо дай