Каде за КОСТУР?

Модератор: Кърцата

rujkata
новобранец
новобранец

Каде за КОСТУР?

Мнение от rujkata »

Здрасти колеги, имам едно такова питане: понеже другата седмица съм отпуска съм решил да си пробвам късмета по водоемите :D та питането ми е каде около София мога да отида за костур (хищник :D)освен на яз. Искар както е писал колегата saksi. Благодаря предварително

П.П. Ако има желаещи да се запознаем може да си спретнем една разхотка :D наслука на всички
Only God Can Judge Me!!! PEACE!!!
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Каде за КОСТУР?

Мнение от akoto13 »

На Сопот.На 130км но се патува за час и половина.Вчера бях и е доста доволно.освен това има и друга разнообразна риба.За сулките е рано но кустур има. стръвта си е във водата.Хиляди слънчевки оклийчета и костурчета но те саветвам да взимаш само слънчака а другото да пускаш.Утре сам на белопопци но другата събота и неделя сам там.Мястото е стената на канала до кулата но и около това място рибата дава.Чакам да застудее и ще подгонвам и сулките там.А те са жестоки.Дано са ти от полза писаниците ми.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Язовир Голям Беглик - Адски много костури, и червеноперки НО дребни и средни по размер, язовира е страхотен за отдих.Намира се над язовир Батак на 20-тина километра :). Това лято като ходих един човек преди на извадил кефал 1.850 но там са рядкост заради мрежарите.... Но костур колкото щеш ... Най преспективни места са на стената до към 10 -11 сутринта и след това може да опиташ по ръкавите :) надявам се да съм помогнал
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

На Горна Диканя пролета даваше много костур,и при това излизаха доста добри екземпляри,но от тогава не съм ходил.Някой ако има по-прясна информация,нека сподели!
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Инфо от вчера за Сопот.
Лових на спининг , като започнах от стената и продължих в посока към южната страна. Така докато стигнах едно преградено място и над него къщи.
Минах по пътя отгоре от другата страна и при последвалото замятане закачих мрежа, която не се виждаше. Издърпах я, за да откача блесната. Беше пълна с костури едри. Дойде един чичка и вика ко съм прайл там. Викам ловя, ко да прая. Не знам дали има право да я пуска ама просто да знаете. Заградила е доста голяма част.
Иначе откъм риба зле.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Наслука.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”