Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СНИМАНЕ - ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
Модератор: nkolev66
-
- научил се да хвърля
СНИМАНЕ - ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
От скоро се занимавам с подводен риболов и много бих искал да се оборудвам със средство за снимане на риболова. Гледал съм филмчета на колеги съфорумници и смятам че като цяло те са доста интригуващи и качествени. Струва ми се че по магазините рядко се срещат аксесоари за подводни снимки или пък същите са много скъпи и може би надхвърлят възможностите на много от нас.
Надявам се просто тази тема да заформи хубава дискусия, от която да се родят нови съмишленици в снимането, както и повече филмов и снимков материал в споделяните истории.
Надявам се просто тази тема да заформи хубава дискусия, от която да се родят нови съмишленици в снимането, както и повече филмов и снимков материал в споделяните истории.

Re: СНИМАНЕ - ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
Влез в магазина на спеарфиш и ще можеш да си избереш всичко от което имаш нужда.
-
- научил се да хвърля
Ти снимаш ли?
Гледам...
Гледам...
Аз съм харпунджия не фотограф.Като стана фотограф ще хвърля харпуните,за сега нямам това намерение.Успех колега!
-
- научил се да хвърля
Е, мерси за потупването по рамото колега терзо:)
Надявах се да се закачат някои от колегите които снимат подвизите си, но явно няма интерес към темата. Ще хвърлям по някое очо все пак.
Мислех да си правя сам кутия за фотоапаратчето, но засега не съм почнал нищо. Дори на хартия...
ммм...
ps
а, живи и здрави
!
Надявах се да се закачат някои от колегите които снимат подвизите си, но явно няма интерес към темата. Ще хвърлям по някое очо все пак.
Мислех да си правя сам кутия за фотоапаратчето, но засега не съм почнал нищо. Дори на хартия...

ммм...
ps
а, живи и здрави

- disconnect__
- новобранец
- Обратна връзка:
Интересна е темата.., за кутия самоделка'' и аз съм мислил ама нещо не мога да го доизмисля
някой колега ако е правил нещо.. нека сподели 

Човек е: Относително самостоятелна автономно-действаща биоенергична информационна единица.
Колеги от опит знам едно нещо,не се мъчете да откривате топлата вода ще загубите повече време и нищо няма да се получи.Ще ви обясня защо но по нататък.Но щом имате желание пробвайте,дано да успеете!!!

-те май другаде в БГ не продават , ако няма при Видракс - един колега оттам качи страхотни филмиterzo написа:Влез в магазина на спеарфиш и ще можеш да си избереш всичко от което имаш нужда.

-
- научил се да хвърля
Искам и двете!
- козаек
Ако има чалъм да си го направя сам кефа ще е по-голям.
За това много моменти нямам ясна идея как да стане точно.
Дори само стъклото отпред трябва да не връща отразена светлина и на не криви. Колкото по-близко до обектива толкова по-добре е сигурно.
Ще видим. Сега вече не бързам за никъде. Не е като с неопрена.

Ако има чалъм да си го направя сам кефа ще е по-голям.

За това много моменти нямам ясна идея как да стане точно.
Дори само стъклото отпред трябва да не връща отразена светлина и на не криви. Колкото по-близко до обектива толкова по-добре е сигурно.
Ще видим. Сега вече не бързам за никъде. Не е като с неопрена.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега ето ти идея са бох.
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... 8%26um%3D1
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
- а командите върху камерата как ще се подаватadventurebg написа:Колега ето ти идея са бох.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Звиси от камерата, ако командните бутони са отзад то тогава не е проблем. В нета има и клип как се прави 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз в момента си правя бокс за тази камера. 4 гегабайта памет и работно време от 4 до 6 часа. Много е яко.

- Motorski
- ще става разбирач
http://www.photopavilion.com/?page=sear ... ll&search=
Попадал съм и на твърди кутии, но сега не се сещам точно къде, пък и те са за точно определени модели апарати. А тези пликчета са сякаш по-универсални. Разгледай
Попадал съм и на твърди кутии, но сега не се сещам точно къде, пък и те са за точно определени модели апарати. А тези пликчета са сякаш по-универсални. Разгледай

-
- ще става разбирач
ей ти варианти :4x100срусалка+1бира написа:..........................................
1.Взимаш от тия прозрачните капути-пъхаш, връзваш и снимаш

2.Купуваш си от китайските апарати за еднократна употреба с лентата и преработваш кутията за твойто апаратче.
3. Взимаш си от бюджетните боксове (издържат до 3м дълбочина) и пак силикони, композитни материали ...
4.Има разни апаратчета на които не им трябват боксове.
.
n-1.Сменяш концепцията тотално и си търсиш апарат(камерка) с режим подводно снимане и калъф в комплекта.
n.Разправят,че имало два вида харпунджии-фотографи , такива дето са си удавили апаратчетата и такива дето ще ги удавят

Успех колега