Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

ФИДЕР- Фест 1
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: ФИДЕР- Фест!!!
Браво!Евала за всичко и нека има повече такива срещи.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
Браво,страхотен купон.
Евала на организаторите и на участниците.
Евала на организаторите и на участниците.
-
- учете се от него
Евала, най-вече на участниците, щото ако нямаше "участници", нямаше да има ФЕСТ
То си беше спектакъл де и голям кеф, да гледаш знаещи и можещи колеги " кво ги праят" на фидер (и директни). И от двете страни на групата имаше бая други риболовци, дето....не ми се обяснява много, много, щото някой може да чете
Вярно че се хвана много риба, ама и много як купон се направи... то сигурно ще е заради туй !

Вярно че се хвана много риба, ама и много як купон се направи... то сигурно ще е заради туй !

Доста участници се събрахме,аз лично не очаквах толкова хора.Огромна част от брега го бяхме заградили само наши съфорумци.Приятна картинка.Трябва да направим и една зимна сбирка,понеже не ни се чака чак до пролет/лято.До колкото разбрах,на Копринка и Домлян и зимата се ловят бабите. 

TICA FAN
Re: ФИДЕР- Фест!!!!
що една бе сониSONY написа:Доста участници се събрахме,аз лично не очаквах толкова хора.Огромна част от брега го бяхме заградили само наши съфорумци.Приятна картинка.Трябва да направим и една зимна сбирка,понеже не ни се чака чак до пролет/лято.До колкото разбрах,на Копринка и Домлян и зимата се ловят бабите.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Добър купон сте спретнали
. Поздравления за всички участници!

-
- учете се от него
Re: ФИДЕР- Фест 1
По един ФЕСТ на тримесечие мисля че ще е добре
Таман да се обхванат всички годишни сезони; този първия, можем да го считаме за сезон есен 

-
- научил се да хвърля
След 4дена ядове с интернет доставчика и яз да видя сурер феста ,браво на всички участници вие сте върха пичове
.Много сажалявам ,че неможах да дойда,но уви съдба
.Надявам се на другата среща да съм там. 

-
- разбира нещата
И да вземеш от оная дето я изпрати по Данчо и Пешо.Много арна бре.pesho n.zagora написа:След 4дена ядове с интернет доставчика и яз да видя сурер феста ,браво на всички участници вие сте върха пичове![]()
-
- разбира нещата
Пропускаме един съфорумник,който заедно с приятеля си с лодката ,може би спасиха живота на едно куче ,което незнайно защо се беше устремило плувайки към стената.
После най учтиво мина и поздрави всички участници във феста.Поздрави за Дако 71 от Пирдоп.
После най учтиво мина и поздрави всички участници във феста.Поздрави за Дако 71 от Пирдоп.
-
- научил се да хвърля
Няма проблем само да се съберемsava_1968 написа:И да вземеш от оная дето я изпрати по Данчо и Пешо.Много арна бре.pesho n.zagora написа:След 4дена ядове с интернет доставчика и яз да видя сурер феста ,браво на всички участници вие сте върха пичове![]()

-
- учете се от него
sava_1968 написа:Пропускаме един съфорумник,който заедно с приятеля си с лодката ,може би спасиха живота на едно куче ,което незнайно защо се беше устремило плувайки към стената.
И от мен, поздрави и благодарност, а хайвана слапандряса някое и друго кюфте и наденичка до като разглеждаше "базовия лагер"dako71 написа:........ Улисани в рибохващане, не поглеждаме към брега където като шишета в кръчма са се наредили фидеристите от феста на бачо Илия. Ето ги и тях, погледнати от друга гледна точка.
............... Много поздрави на всички и дано пак се срещаме често по водоемите.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Голяма работа сте това фидеристите

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.