Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Цеко лОви Алай
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Цеко лОви Алай
Цецко е голям пич, обаче в последно време ходи за риба все с къръци.
За да се скрие от зли очи и черни магии в понеделникоще по тъмно беше пред нас.
Купихме бира и трошки и газ към Баражо, а там една красота, птички пеят, цветя навсякъде по полянката, а в близките храсти пълно с малки, пухкави зайчета. Наближихме красотата и що да видим, не били зайчета, а пластмасови бутилки, маргаритките се оказаха всевъзможни лайна и всичко стана ясно- "колеги" риболовци са си правили сметище.
Сабрахме им кочината, да се преродят в голи охльови дано, и разпънахме въдиците.
Цецо даже вдигна гръцкото знаме, че да ни помислят местните девойки за чужденци

Ето я и храната, микс подбран специално за скобарите от Баражо.
Трошки от четвърт хляб, малко Трапер езеро, половин пакет Трапер платика, остатъци от Мило за скобари, пакет Мондиал река, 600гр белки и Трапер река.

Скобарите заваляха един след друг и то все големи и борбени.
Аз се разписах пръв с този едър алай

Оказа се, че съм се объркал малко, това не било скобар, ами едра бяла мряна, добре че Цецо ги познава та да ми обясни разликата....познавали се по мустаците
Ето тук пък Цецо ми показва, как изглежда скобара

На втория път ги научих пущините, не беше трудно, те били само един модел.

Добро момче и Цецо, каквото знае го споделя, ето го показва, как се вади скобар от дебел вир

Вече ги познавах, пък и как се вадят знаех и остана само да пробвам
Последни довършителни работи

и готовоо
Скобар (Chondrostoma nasus)

Ловихме до тъмни, после снимахме, за да се похвалим
Аз и Цецо

Пешо и гошо

Само Цецо

Само Аз

Тези бяха останали, за да се снимат с Цецо

Снимки на боклука после
За да се скрие от зли очи и черни магии в понеделникоще по тъмно беше пред нас.
Купихме бира и трошки и газ към Баражо, а там една красота, птички пеят, цветя навсякъде по полянката, а в близките храсти пълно с малки, пухкави зайчета. Наближихме красотата и що да видим, не били зайчета, а пластмасови бутилки, маргаритките се оказаха всевъзможни лайна и всичко стана ясно- "колеги" риболовци са си правили сметище.
Сабрахме им кочината, да се преродят в голи охльови дано, и разпънахме въдиците.
Цецо даже вдигна гръцкото знаме, че да ни помислят местните девойки за чужденци

Ето я и храната, микс подбран специално за скобарите от Баражо.
Трошки от четвърт хляб, малко Трапер езеро, половин пакет Трапер платика, остатъци от Мило за скобари, пакет Мондиал река, 600гр белки и Трапер река.

Скобарите заваляха един след друг и то все големи и борбени.
Аз се разписах пръв с този едър алай

Оказа се, че съм се объркал малко, това не било скобар, ами едра бяла мряна, добре че Цецо ги познава та да ми обясни разликата....познавали се по мустаците

Ето тук пък Цецо ми показва, как изглежда скобара

На втория път ги научих пущините, не беше трудно, те били само един модел.

Добро момче и Цецо, каквото знае го споделя, ето го показва, как се вади скобар от дебел вир

Вече ги познавах, пък и как се вадят знаех и остана само да пробвам
Последни довършителни работи

и готовоо
Скобар (Chondrostoma nasus)

Ловихме до тъмни, после снимахме, за да се похвалим
Аз и Цецо

Пешо и гошо

Само Цецо

Само Аз

Тези бяха останали, за да се снимат с Цецо

Снимки на боклука после
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Re: Цеко лОви Алай
Баражо се е отблагодарил за добрината ви да го почистите и ви е дарил доволно рибета и адреналин!Браво,колеги пичове сте!!!

Поредния много оригинално поднесен репортаж.
Поздравления

Поздравления

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нема какво да се каже
перфектно 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Модерирано!
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
Митев
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
Митев
Добри сте, даже много добри
. Пример за подрастващото поколение 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъй че ви е слаб излета е ясно няма да коментирам
Но това че сте ми развалили сметището което си изграждам там от близо два месеца....не ви прави чест....пък и рибата сте пуснали...а аз с празни буркани седя 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- indalo
- фен клуб-скобар
Добре сте половили, а и сте почистили. Евала. Добри сте. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
арно ,арно...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Хах супер риболов си направихме най после фанахме по няколко истински алая.....ето на Владо чувалчето,той фана повече.

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Вто Окт 27, 2009 11:18 am, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Secret Carp написа:Това не е ли шаранче? ...

Още малко и амур ше го искараш. Естествено, че си е бела мрена, не скиваш ли мустаците!?
Чирусе, кой ви ги даде тиа алаи?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имам си ги от миналата есенDedy написа:Чирусе, кой ви ги даде тиа алаи?

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
chirusa_bg написа:Имам си ги от миналата есен

Бе не мязат мноо на бурканизирани, по-скоро имат вид на пресно закупени, ма ае, ше си затраем.