Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Монтаж на косъм
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: Монтаж на косъм
От някои модели има, от някои нямаvizantieco написа:Колеги някои да знае има ли разлика от термошлауха от риболовен магазин и от този в електрото

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- carpsliven2
- сериозен играч
Без значение е какъв ще сложиш колега .. въпрос на вкус е и на финанси .. пък и едва ли ще видиш неква файда от шлауха .. освен ако него сменяш на всяко хвърляне 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги дайте мнения за този монтаж като цяло

Куката е Дренан номер 2 раптор,хеликоптера отдачен монтаж ли е за чист водоем смисал няма закачки дъното е перфектно.
Благодаря предварително

Куката е Дренан номер 2 раптор,хеликоптера отдачен монтаж ли е за чист водоем смисал няма закачки дъното е перфектно.
Благодаря предварително
- nikikati
- ще става разбирач
Екстра е! А би ли могъл да направиш утежнението на повода по финно?
Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
-
- вече хвърля и на тежко
Смисал да му сложа по малка сачмичка ли,вчера го тествах с по малка сачма се вдига зелия повод от топче 18 мм на zoo arm pop up.Това утежнение е 0.8 грама мека сачма и ми пасна точно и аз мисля че е малко голяямо но иначе се вдига всичко,аз не ползвам лиидкор за поводите а сам с това с полимерното покритие да не и от там да играе неква роля и за тва да се надига целия повод?nikikati написа:Екстра е! А би ли могъл да направиш утежнението на повода по финно?
-
- ще става разбирач
Ми то лийдкора не е за поводиboiskito2000 написа: аз не ползвам лиидкор за поводите

Никой не може да ти отнеме мечтите
-
Прави се и от лийдкор, макар да не му е това предназначението 

- nikikati
- ще става разбирач
boiskito2000 написа:Смисал да му сложа по малка сачмичка ли,вчера го тествах с по малка сачма се вдига зелия повод от топче 18 мм на zoo arm pop up.Това утежнение е 0.8 грама мека сачма и ми пасна точно и аз мисля че е малко голяямо но иначе се вдига всичко,аз не ползвам лиидкор за поводите а сам с това с полимерното покритие да не и от там да играе неква роля и за тва да се надига целия повод?nikikati написа:Екстра е! А би ли могъл да направиш утежнението на повода по финно?
Вдига се ама на 10 см вода! А дали ще се вдигне на 4,5 метра дълбочина?!

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
-
- вече хвърля и на тежко
Викаш на далбокото няма да има проблемиnikikati написа:boiskito2000 написа:Смисал да му сложа по малка сачмичка ли,вчера го тествах с по малка сачма се вдига зелия повод от топче 18 мм на zoo arm pop up.Това утежнение е 0.8 грама мека сачма и ми пасна точно и аз мисля че е малко голяямо но иначе се вдига всичко,аз не ползвам лиидкор за поводите а сам с това с полимерното покритие да не и от там да играе неква роля и за тва да се надига целия повод?nikikati написа:Екстра е! А би ли могъл да направиш утежнението на повода по финно?
Вдига се ама на 10 см вода! А дали ще се вдигне на 4,5 метра дълбочина?!![]()
![]()
![]()

-
Колкото по-надълбоко, толкова налягането е по-голямо и сваля стръвта.Мисля, че в карпа имаше една статия за измерване на налягането със спринцовка 

-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колега това за далбочината го знаех но дали играе и при поп ъп топчелките не ли само при изкуствения повдигачsnegk написа:Колкото по-надълбоко, толкова налягането е по-голямо и сваля стръвта.Мисля, че в карпа имаше една статия за измерване на налягането със спринцовка
да попитам има ли значение какъв ще е косъма при използване на олово с клипс и ин лайн олово?

Незнанието не е извинение.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няма значение!Косъмът си е косъм! 

-
- вече хвърля и на тежко
Да колега всичко е въпрос на личен вкус и на експерименти пробваи квото ти доиде на ума.Не може винаги всичко да се прави по учебник тряава да се импровизира по малко винаги.bisqo написа:Значи въпрос на личен вкус?
Поздрави и наслука.