Три фирми

Модератор: sapuna

Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Три фирми

Мнение от kocitoto »

Здравейте, решил съм да си купувам разни тъкъми и искам да ви попитам, какво ви е мнението за фирмите Daiwa, Cormoran, Vidrax, Eurohold и Vega ? Питам по общо който ползва тълъми на някоя от фирмите да каже :) (Насочил съм се към тях, защото видях, че имат по евтинки работи(ограничен съм от към парички)). Благодаря предварително
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
петко стоянов

Re: Три фирми

Мнение от петко стоянов »

Ефтини....Дайва... :roll: ....начи хич не си ограничен финансово :wink:
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

е , видех некви работи за около 40 лв за тва. Казвайте какво ви е мнението, като качество. И се извинявам за заглавието на темата малко повече са :? :oops:
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Ако кажеш кво -от коя фирма си харесал ще е по-лесно да ти се отговори.
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

По-принцип всяка фирма си има силни и слаби страни.Зависи,какво точно търсиш,но определено не те съветвам да си купуваш евтина Дайва! :wink:
TICA FAN
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

400gr,тая ще е много здрава,.сигурно е правена от стружки на легирана стомана.Мнение за пръта нямам,не мога да коментирам въдици,които не заглеждам.Макарата на Евро холд е много добра,но за плувка байт-рънер не знам дали ще е удачно.Макарата съм я въртял,на първо четене -никакви луфтове,бърз стоп,балансирана добре,не знам как ще реди влакното,но за тези пари.Колега разгледай въдиците на по-дълга сглобка,поне строя им е по читав,а това ,че пише Дайва не те кара да я купиш.Дайвата е Дайва,ама в по-високия клас на цени.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

SONY написа:По-принцип всяка фирма си има силни и слаби страни.Зависи,какво точно търсиш,но определено не те съветвам да си купуваш евтина Дайва! :wink:
Тая Дайва ,не е баш Дайва...струва ми се...400гр на 4м :shock: :D
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

И без това сте захванали темата спрял съм се на тая макара Daiwa Emcast Plus ECP6000 , ако някой има наблюдения ;) и заслужава ли си парите ;)
Ribarche
Аватар
icko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от icko »

Аз съм ползвал много неща на Вега.Супер качество на супер цена!
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Аватар
veselin spasow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от veselin spasow »

от изброените за мен cormoran е може би най-доброто съотношение цена- качество :wink:
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

veselin spasow написа:от изброените за мен cormoran е може би най-доброто съотношение цена- качество :wink:
Имат хубави макари,за пръчките не мога да кажа същото.От изброените ми се струва,че VEGA последно време изкарват хубава продукция на разумни цени.
TICA FAN
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Евтините макари на Дайва не струват :evil:
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Benicio написа:И без това сте захванали темата спрял съм се на тая макара Daiwa Emcast Plus ECP6000 , ако някой има наблюдения ;) и заслужава ли си парите ;)
Аз използвам същите само че 5500 нямат грешка много прецизен аванс, само един малък косур имат, а именно когато вземеш да въртиш бързо понякога дръжките се прибират, разбира се това няма да се случи при вадене на риба, а само когато си решил просто да си погледнеш монтажа примерно :wink:
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

мерси за помощта
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”