Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

варна
Модератор: Paublo_Eskobar
- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
варна
когато доиде този период и аз както и други колеги си зазимяваме вадиcите понеге няма каде да ходим(поне аз незнам) затова питам каде моге дасе ходи за риба около варна аз сам Чувал че преливника на cонево имало щука но досега несам видял ниакои дасе похвали с улов от там ,Чувал сам за помпената станcия на старо оряхово Че пак имало щука но него знам мястото ,единствено остава Чонево за костур но без лодка незнам как ще стане.
някои ще дадели някаква идея каде мойе дасе ходи през зимата?
някои ще дадели някаква идея каде мойе дасе ходи през зимата?
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
Правилно са ти казали за преливника на Цонево но не е лошо да опиташ и на стария ръкав на реката под стената.Има не само щука но и лин,бабушка и таранка.
На помпената станция на Старо Оряхово от време на време излиза по някой шаро и едър костур,но ако местните не са хвърляли мрежи,което се случва доста често.
На помпената станция на Старо Оряхово от време на време излиза по някой шаро и едър костур,но ако местните не са хвърляли мрежи,което се случва доста често.
Одринци
само искам да ви предупредя , да не се излъжете да ходите в Одринци:))) Язовира се тараши яко , няма нищо само таранки по 200-300 грама 

- Stanimir17
- сериозен играч