Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Леново-4
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Леново-4
Здравейте колеги!Ходя напред назад по разни язовири,но само един не ме е разочаровал и той е Леново!Хващал съм промишлени количества каракуда,по-малко карабалъци,доста чаушани и тук таме костурчета!Мисля скоро да го посетя отново ,та искам да попитам някой може ли да ми даде информация от близките дни как е положението?Чувам от хора,че са хващали шарковци,излизала и щука!Искам да попитам някой може ли да потвърди тази информация?Ще съм благодарен на всеки взел участие по темата!Желая успех и на слука!!! 

-
- кандидат преподавател
Re: Леново-4
Значителен брой от моите познати са ходили последните три седмици на въпросното Леново.Освен каракуди и уклеи в АПК-количества
и по 2-3 костура,друго до сега не са успели да хванат /пък има шаранджии с тапии и щукари с дарба и свръхестествени способности/

-
- сериозен играч

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами колега разгледай се и виж колко е писано за пустото му Леново.
Особенно в Асеновград и регион.точно преди 5 дена се оплаквах от Леново, ама иска четене не на готово колегите да се повтарят като алтави.
Особенно в Асеновград и регион.точно преди 5 дена се оплаквах от Леново, ама иска четене не на готово колегите да се повтарят като алтави.